Hvordan at adskille en Pfister hane

March 2

Hvordan at adskille en Pfister hane

En pris Pfister vandhane kan samles og skilles ad ved hjælp af grundlæggende værktøjer du allerede ejer. Hvis du reparerer vandhanen eller udskiftning af patron inde i vandhanen kroppen, skal du adskille hanen. Du skal ikke kalde en blikkenslager eller handyman for at gøre dette job. Alt du behøver er omkring en halv times tid og meget grundlæggende færdigheder. Price Pfister vandhaner bruger typisk en cap og sæt-skrue forsamling, og det er hvor man skal begynde opgaven.

Instruktioner

•Shut slukke både varmt og koldt vand ventiler under vasken ved at dreje dem uret.

•Pry op i plastik hætte på toppen af vandhanen håndtag med en skruetrækker, og finde sætskruen nedenunder. Fjern denne skrue ved hjælp af en unbrakonøgle eller stjerneskruetrækker, som passende. Løft håndtaget fra vandhane basen til at fjerne den.

•Twist dome cap til venstre for at fjerne den. Dette er de små afrundede møtrik under håndtaget. Forstå låseringen landbrugspolitiks kuppel med justerbare tænger og drej til venstre til at fjerne denne del. Tag patronen ud af vandhanen kroppen.

•Træk sprøjten hovedet frem og drej den mod uret for at skrue det fra slangen. Fjern sprøjten hovedet fra vandhanen.

•Drej låsemøtrikken under vasken i bunden af vandhanen tud til venstre med justerbare tænger eller en blikkenslager skruenøgle til at skrue og fjerne den. Skub hane kroppen op og ned af vasken, når denne møtrik er fjernet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com