Min Tulip Tree blomstrende men ikke vokser

March 2

Min Tulip Tree blomstrende men ikke vokser

Tulip tree (Liridendron tulipfera) sætter på en vis hvert forår med sin tulipan-lignende blomster. Resten af året, dette træ giver skygge i parker eller i store værfter. Med højder op til 80 fod og en spredning af 40 fod behøver tulip træer masser af plads til at vokse. Selvom normalt en hurtigt voksende træ, kan visse betingelser hindre din tulip trævækst, selvom det fortsætter med at blomstre.

Jordbundsproblemer

En balance af næringsstoffer er afgørende for alle planter. Planter, som modtager utilstrækkelige mængder af kvælstof har hæmmet vækst, men kan stadig blomst hvis jorden bevarer fosfor, kalium og mikronæringsstoffer. Jorden kan mangle næringsstoffer eller pH i jorden kunne også grundlæggende for tulip tree, som foretrækker en neutral til sure jord pH. Hvis dit træ er blomstrende, men væksten er hæmmet, har din jord testet for pH og næringsstof niveauer. Du kan derefter ændre jorden omkring træet for at forbedre træets sundhed.

Ingen rod værelse

Tulip træer har wide-spredning rødder. Disse træer skal rigelig plads til at vokse både lodret og vandret. Når rødderne løber tør for plads til at sprede, aftager træets øverste vækst selvom træet stadig blomster. Plante din tulip tree i åbne områder fra andre træer og bygninger give den masser af plads til at vokse. Jord dit træ er i kan også hindre dens rod spredes. Lerjord tillader ikke nem udvidelse af rodsystemet. Har du lerjord, skal du ændre det med kompost og sand til at forbedre jordstruktur og sundhed af træet.

Rådyr

Blade og grene af tulipan træ gør et velsmagende måltid for rådyr. Hvis du har et lille træ, vil et rådyr browsing gøre det vises, at træet ikke er vokser, selv om det stadig blomstringen. Kig efter rådyr prints rundt om træet til at identificere, hvis det er problemet. I så fald sætte en 4-fods hegn rundt om træet til at holde rådyr væk. Når træet når en højde på 8 fod og derover, vil hjorte medføre færre skader til sin vækst, selv hvis de fortsætter med at gennemse de nederste blade.

Naturlig proces

Blomstrende kræver en plante til at bruge en masse energi og tager energi væk fra vækst. Når blomsterne begynder at falme, går energi tilbage til voksende nye blade og lemmer. Hvis din tulip tree er blomstrende, men synes ikke at være at sætte på ny vækst, vent indtil blomsterne dø tilbage. Hvis træet har nye vækst af sommeren, er dit træ fint.

Temperaturændringer

En pludselig ændring i temperatur under blomstring eller på ethvert tidspunkt af året understreger planter. Hvis forårsvejr pludselig forvandler hot, svare tulip træer stress ved at droppe blade og stoppe vækst. Blomsterne kan forblive på træet, men vil til sidst visner. Selv tolerante af koldt vejr, kan en foråret fryse stoppe træets vækst og skade nogen blomster på træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com