Alternativ til Clearing indkørsel is

March 2

Alternativ til Clearing indkørsel is

I nogle dele af landet resultere ekstreme vejrforhold ofte i indkørsler, der er belagt med is. Dette kan være en sikkerhedsrisiko, ikke kun på grund af de farer, der kommer fra gå eller køre på tværs af det, men også fra at forsøge at rydde det væk. For nogle mennesker, som den ældre eller handicappede, skovle kan være en vanskelig eller umulig opgave, mens afisning med salt og andre kemikalier præsenterer farlige risici for miljøet. Der findes alternativer til at fjerne is fra indkørsler.

Sprede Sand

Sprede et lag af sand over is giver trækkraft på din indkørsel, som giver dig og dine gæster til at gå og køre over det med større lethed. Dette alternativ til clearing væk isen vil ikke smelte det og også vil ikke skade din have, blomsterbede eller kæledyr. Sand ikke altid er uskadeligt; for store mængder kan opbygge og blokere storm afløb og tilstopper dine kloakker.

Fastsætte fuglefrø

Fuglefrø er en anden mulighed, der tillader dig at undgå clearing væk is fra din indkørsel. Selv om det ikke smelter isen, det skaber nok trækkraft for større mobilitet over isen og er sikkert for miljøet med hensyn til omkringliggende vegetation og dyreliv. Fordi det er fuglefrø, vil små dyr og fugle spise de fleste af sidesten frøene før det kan blokere dit afløb. Det bør stadig være ryddet op, så snart isen smelter.

Installere en Hydronic sne smelter System

Hydronisk smeltende systemer er en form for opvarmet indkørsel, der placerer slangen under cementen i indkørslen. Det virker ved at sende et mix af Anti-Freeze og opvarmet vand gennem slangen. Fordi temperaturen af den flydende blanding kan nå så højt som 180 grader Fahrenheit, virker dette som et alternativ ved at holde i indkørslen passende opvarmet under kolde vejrforhold og forhindrer dannelsen af isen på dens overflade.

Installer et elektronisk sne smelter System

Elektronisk sne smelter systemer består af kabler, der er placeret før hælde cement til indkørslen. Dette adskiller sig fra hydronic systems som spolerne er opvarmet ved hjælp af elektricitet i stedet for vand. Af sikkerhedshensyn kræver installationen brug af en elektriker, der kan ordentligt Tilslut systemet. Når i brug, bredbånd varme op i indkørslen og forhindre dannelsen af is, hvilket eliminerer behovet for at rydde det væk. Elektrisk smeltning måtter er også en mulighed for opvarmning indkørsler, således at isen undlader at danne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com