Hvordan til at rense et rum & gardiner

March 2

Hvordan til at rense et rum & gardiner

Uanset om du har en regelmæssig rengøring tidsplan, eller du udskyde det til sidste øjeblik, er rengøring af værelse og gardiner nødvendige. Med de rigtige værktøjer og produkter kan du hurtigt rengøre selv de mest beskidte værelse i løbet af få minutter. Én nøgle til hurtig rengøring er at have et sted at organisere rod. Dette vil igen hjælpe rummet bo cleaner, forudsat at alt er lagt væk, som det skal være. Ved at tilbringe et par minutter at rydde op et værelse hver dag, kan du gøre det lettere at rengøre.

Instruktioner

•Tag gardiner og læse rengøring instruktioner. De fleste gardiner har en lille etiket med pleje instruktioner trykt på den. Hvis dine gardiner er tørre kun til Rens, og du ikke ønsker at tørre rense dem dag, du kan gå over dem med slange vedhæftet fil af din støvsuger til at fjerne støv. Hvis de er tilbage op til tørre.

• Rengør vinduerne. Nu, gardinerne ned, vil du have let adgang til vinduet. Spray glasrens på vinduet og tørres det af med et stykke køkkenrulle. Hvis du er bekymret for striber, kan du bruge avis i stedet. Men de fleste nyere glas rengøringsmidler er streak gratis, og papirservietter bør være tilstrækkeligt.

•Støvposens alle møbler, sokler og rude sills. Spray eller hæld møbelpolish på en klud og rengør alle tabeller eller træ flader i rummet. Følg samme procedure på sokler og karme. Typisk, rengøring af sokler og vindueskarme kan gøres på en månedlig basis i stedet for ugentligt når du får dem rene.

•Aftør off enhver kunst eller indretning objekter i rummet. Disse elementer kan indsamle støv over tid. Du kan bruge din klud til at rengøre disse elementer eller en fjer duster, uanset hvilken du foretrækker. Malerier, rengøre glasset på rammen med vindue renere og en køkkenrulle og bruge møbelpolish på rammen, hvis det er lavet af træ. Ellers, glas eller multi formål renere vil være fint for rammerne.

• Rengør gulve. Hvis du har gulvtæpper eller tæpper, Kør støvsugeren over dem på den korrekte højdeindstilling at rense dem. Hvis du har trægulv, feje dem først for at fjerne støv, og derefter anvende gulv renere med en blød moppe. Vinyl eller linoleum gulvbelægning, feje først og derefter moppe med din favorit renere. Tillad overflader til at tørre, før du fortsætter.

•Vacuum møbler. Krummer kan let arbejde sig vej ind i revner på stole og sofaer, og hvis du har kæledyr i hjemmet, chancer er du måske har dyrehår på dine møbler. Brug af slange vedhæftet fil på din støvsuger, gå over dine møbler for at afhente denne debris.

Hæng gardiner sikkerhedskopiere. På dette tidspunkt, bør dine gardiner være klar til at tage ud af vaskemaskinen hvis du vasket dem. Tørring nogle gardinstoffer såsom bomuld, anbefales ikke, da de kan skrumpe. Hvis dine gardiner har energibesparende opbakning, er tørring ikke anbefalet enten. De kan simpelthen være hængt op og tilladt til luft tørre. Nogen rynker fra vask vil hænge ud som gardiner tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com