Hjemmelavet hylde Liners

March 2

En bred vifte af materialer kan bruges til at lave din egen hylde liners. Krav omfatter at være fast nok til at forhindre rynker, let at rengøre og ikke-absorberende. Genanvendt vinyl badeforhæng og beklædt duge fungerer godt. Når hylde overflade måles, er foringen skåret til at passe kant til kant. Dobbelt-stick tape bruges til at holde lineren på plads. Gør din egen hylde liner er en simpel job, der tager kun minutter at gennemføre.

Instruktioner

•Measure og Bemærk længde og bredde af hylden. Lægge din liner materiale ud på en flad, glat overflade. Brug en målestok og markør, markere skæring linjer på liner i et rektangel, samme størrelse som hylden. Bruge en T-square, så hjørnerne vil være 90 grader. Skære liner med saks på indersiden af skæring linjer, så lineren bliver lidt mindre end hylden.

•Test-fit liner på hylden og trim om nødvendigt. Når du er tilfreds med pasform, fjerne lineren. Anvende dobbelt-stick tape på den nederste side af liner, bare inde og langs hele omkredsen.

•Udskift liner på hylden. Glat ud nogen rynker. Gnide dine fingre over kanterne af liner til at overholde den dobbelt-stick tape til hylden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com