Sådan fjerner du Levolor Mini Blinds

June 26

Levolor mini blinds er en populær måde at dekorere vinduer og overdøve lys fra middagssolen. Ligesom noget andet i dit hjem, nogle gange ting bryde og blive mere af et irritationsmoment end en bekvemmelighed. Når dette sker for din Levolor mini blinds, det er ofte mere økonomisk til blot at udskifte blinds. Fjernelse af Levolor mini blinds er lidt anderledes end at fjerne standard blinds. I stedet for sidder i enden parentes, blinds Levolor mini snap omkring monteringsbeslagene.

Instruktioner

•Tag bunden jernbane af Levolor blinds fra bunden hold-down parentes, hvis du bruger hold-down parentes. Skift den nederste skinne til den ene side, og træk den modsatte side af hold-down bøjlen.

•Træk ledningen til fuldt hæve blinds til hoved-jernbanen. Hoved-jernbane er den øverste del af Levolor blinds. Træk ledningen til venstre for at låse blinds åbne.

•Grasp hoved-skinnen på begge ender, med fingrene bag hovedet-jernbane og tommelfingre i front. Trække ned på bagsiden af hoved-jernbane at frigøre det fra de kantede parenteser. Rotere bagsiden af hoved-skinnen ned mod dig til release forsiden. Fjern hoved-jernbane fra væggen og sæt den til side.

•Tag skruerne sikring hoved-rail beslagene til væggen med en Phillips-head skruetrækker. Fjern bunden hold-down parentes med skruetrækkeren til at fjerne de fastholde skruer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com