Hvordan du ændrer pærer i 2002 Mercedes

March 3

Mercedes lavede en række køretøjer til 2002 modelår, herunder C klasse, S klasse, E klasse og CK klasse. Selv lette proceduren kan variere lidt mellem modeller, er den grundlæggende proces den samme. Mercedes biler kommer med en række af lys i de forreste og bageste lys sager, herunder forlygter, bremselys, og forreste og bageste blinklys.

Instruktioner

•Se til din instruktionsbog til at bestemme den korrekte type pære, udskiftning, eller kontakt en Mercedes-forhandler og Spørg serviceafdelingen til at slå det op for dig. Besøg en auto dele butik og købe din udskiftning forlygte pære. Sæt på handskerne før du begynder proceduren.

•Shut off Mercedes' motor og åbne dens hætte eller bagagerum. Adgang til lys tilfældet indeholdende pæren skal udskiftes. Undersøge sagen for at bestemme, hvis du kan se bagsiden af det. Hvis du ikke kan, skal du muligvis fjerne headlight tilfældet for at skifte pæren. Søger bolte nær enten kant af sagen og fjerne dem. Skub sag udad for at fjerne den. På de bageste pærer, kan du finde et adgangspanel i hjørnet af stammen rum, der giver dig adgang til bagsiden af sagen, lys.

•Grasp pære dække og drej den mod uret for at fjerne den. Nu kan du se bag på pæren. Frakoble ledningerne fra bagsiden af det.

•Skub bedriften wire nedad og trække det tilbage for at frigive den. Pæren er klar til fjernelse. Trække det lige ud.

•Sæt den ny pære i monteringshul. Skub bedrift ledningen tilbage på sin låsen til at sikre pæren. Sæt ledningerne i sin bageste.

•Udskift dækslet pære. Drej det med uret, indtil det er stramt. Hvis det var nødvendigt at fjerne den let sag, skub det tilbage til sted og erstatte dens monteringsbolte eller skruer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com