Kan svovl tilstoppe vand linjer?

March 3

Kan svovl tilstoppe vand linjer?

Rådne eller unormal lugt i dit vand bør få dig til at sætte spørgsmålstegn ved dens sikkerhed. En rådne æg lugt i dit vand angiver der kan svovl forurening. Der er typisk to typer af svovl findes i drikkevand; sulfat og svovlbrinte. Sulfater består af svovl og ilt og forekommer naturligt i mineraler og jord i grundvandet. Svovl-reduktion bakterierne bruge sulfater for energi og producerer svovlbrinte. Svovl vand kan forårsage mange problemer i dit hjem.

Tegn på svovl forurening

Bitter smag vand eller en rådne æg lugt og smag viser mulige svovl forurening. Du kan ikke mærke nogen forandring i lugt eller smag i første omgang, men ofte bliver det klart, når du bruger varmt vand, som under en bruser, fordi varme stiger intensiteten af lugt.

Problemer forårsaget af brug af svovl vand

Svovl-oxiderende bakterier handle svarer til jern bakterier, konvertere sulfid til sulfat, som producerer en slam, der tilstopper dine rør og kan plette dit tøj. Sulfat mineraler vil føre til en ophobning af skalaen i dine vandrør ligesom andre mineraler. Du finder mere almindeligt svovl-reduktion bakterierne, der producerer svovlbrinte. Hydrogensulfid korroderer metaller som kobber, jern, messing og stål og kan plette din køkkenredskaber. Det kan også forårsage sort og/eller gullige pletter på dit inventar. Drikkevarer og mad tilberedt med svovl vand kan blive anderledes i farve og smag. Når du har hydrogensulfid i dit vand, der er typisk også jern og mangan samt. Hvis venstre ubehandlet, kan jern og mangan nå med klor blegemiddel i vandet og efterlade rustent brune pletter på tøjet.

Sundhedsrisici

Sulfat i dit vand kan resultere i diarré, som kan forårsage dehydrering hos spædbørn og småbørn. Over tid, din krop vil tilpasse sig til sin tilstedeværelse og dette symptom vil blegne. Hydrogensulfid, men er brandfarlige og giftige Hvornår findes i store koncentrationer. Selvom de niveauer til stede i drikkevandet ikke er typisk farlige, høje koncentrationer forekomme i sjældne tilfælde og kan forårsage kvalme og alvorlig sygdom. Mens svovl vand på egen hånd ikke er en større sundhedsrisiko, kan vand med svovl lugt være en indikator for spildevand forurening, som kan indeholde bakterier, der forårsager sygdom.

Hvad gør man hvis du opdager svovl i dit vand

Hvis du bemærker en fejl lugt i dit vand, bør du få det afprøvet ved en kvalificeret professionel. Ikke alene kan det forårsage tilstoppet vand linjer, det kan også være tegn på en mere alvorlig forurening. I mellemtiden, finde en alternativ vandforsyning som flaskevand. Professional test dit vand vil anbefale en løsning alt efter niveau og typen af forurening du har. Nogle gange, hvis forureningen skyldes hydrogensulfid, er ændre eller erstatte den vandvarmer korrosion kontrol stang med en lavet af aluminium tilstrækkelig. Du kan have til at bore en ny brønd eller har dit kloaksystem, behandlet, hvis problemet er mere alvorligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com