Sådan fjerner emalje maling fra væggene

March 3

Hvis du er klar til at nyistandsætte dit hjem, kan at fjerne gamle emalje maling være på din dagsorden. Dette job behøver ikke at være svært, når du har de rigtige materialer og en god portion tålmodighed. Husk at holde sikker mens du fjerner emalje maling fra dine vægge, som dampene fra farvefjernerne kan være flygtig og giftige.

Instruktioner

•Guard dig mod forbrændinger, irritation og anden skade af iførelse gummihandsker og sikkerhedsbriller, før du begynder din maling fjernelse projekt. Du kan finde et stort udvalg af disse varer på din lokale hardware eller hjem forbedring butik.

•Lay ned ark af avisen på gulvet i nærheden af væggene, du vil behandle. Maling og paint stripper rester kan få rodet og kan plette din gulvet eller tæpper, hvis det ikke er beskyttet.

•Vælg en oliebaseret maling-/ lakfjerner fjerne emalje maling. Gel formler stick til væggen uden dryp så meget som flydende strippere. Etiketten på det produkt, du har valgt skal fortælle dig, omtrent hvor mange fødder det vil dække. Brug disse oplysninger til at bestemme, hvor mange pakker, du bliver nødt til at købe.

•Ventilate dit værelse, hvis det er muligt, at undgå at indånde de stærke dampe. Åbne vinduer eller bruge en fan til at fremme luftcirkulationen.

•Applicer paint remover til væggen, ved hjælp af en pensel til at sprede det jævnt. Lad kemikalierne, der begynder at blødgøre maling i ca 15 minutter.

•Scrape blødgjort malingen ud af væggen med en maling skraber. Du kan være nødvendigt at ansøge igen mere farvefjerner til genstridige pletter. Hvis en oliebaseret maling-/ lakfjerner ikke giver dig de ønskede resultater, kan du prøve en flydende acetone i stedet.

Tips & advarsler

  • Sørge for dit kæledyr og små børn til at være et andet sted mens du gennemfører en maling fjernelse job. Kemikalier, der anvendes i farvefjernere er potent og kan være farlige, hvis de ved et uheld indtages.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com