Hvordan til at plante blomsterløg i Potter

March 3

Pærer er en af de nemmeste planter til at vokse og give flotte resultater med lille indsats. De fleste mennesker forbinder pærer med foråret, men pærer kan blomstre hele året, så vælg et udvalg, der vil holde dig i farve året rundt.

Container havearbejde tilføjer farve og med korrekt udvælgelse, duft, til vindueskarmen, gårdhave eller haven. Potter og containere kan kommer i en bred vifte af stilarter og farver, og flyttes omkring din have eller endda sunket i haven senge til levere en afart i blomstrer hele året.

Instruktioner

Gryder og pærer

•Vælg krukker eller beholdere til at vokse din pærer. Næsten enhver beholder kan rumme pærer, og "The encyklopædi af plantning kombinationer" af Tony Herre anbefaler voksende pærer i containere for god dræning og vinter beskyttelse.

•Brug små potter af pærer i nærheden af døre og i altankasser at fange tidlige forår farve og duft. Overvej at bruge større beholdere, selv trillebøre, at Parlamentet større masser af blomster, herunder tulipaner, narcisser og liljer.

•Den royal Horticultural Society's "have planter og blomster: en A-Z Guide til the bedste planter for Your Garden" anbefaler at vælge beholdere, der passer til størrelsen af pære, at bemærke, at liljer har brug for en dyb potte at balancere deres højde, når der dyrkes, mens små pærer kan dyrkes i lavvandede skåle eller pander.

•Til et godt udvalg af blomsterløg, overveje at købe fra Internet detailhandlere eller postordre haven leverandører. Købe kommercielt hævet pærer, der er certificeret til at være sygdomsfri. Vælg pærer til farver, højde og tid af året, hvor de blomstrer.

•Vælg pærer, der er fast og fyldig, uden bløde pletter eller mug. Undgå at købe pærer, der viser tegn på vækst. "The Complete Book af haven blomster: Hvordan at vokse over 300 af de bedste sorter, der udfører" anbefaler køb pærer fra havecentre, så snart pærer ankommer for at sikre friskhed.

Arrangement af pærer

•Plant flere af én type pære i hver container for tætte masser af blomster.

•Layer løg i Potter for en række blooms, placere større løg i bunden af beholderen og mindre løg på toppen.

•Brug beholdere indendørs at tvinge løg til at blomstre tidligere end sædvanligt. "Garden planter og blomster" anbefaler plantning pærer i efteråret og at holde dem fugtige i et køligt, mørkt sted for et par uger. Når løgene er vokset ca. 2,5 cm (1 tommer), bringe dem ind i lyset.

Hvordan til at plante

•Hvis din beholder ikke har drænhuller, placere knust keramik eller et lag af små sten i bunden af beholderen.

•For at vokse en enkelt type af pære, fylde gryden om halvvejs med pære eller pottemuld mix, opstrammende forsigtigt plantning medium med dine knoer eller bagsiden af en haven murske. Placere dine løg i et løst arrangement på toppen af jorden med deres tips pegende opad. Dække pærer med pottemuld til en dybde af to til tre gange løgets højde.

•For at vokse pærer i lag, fyld gryde ca. en fjerdedel af vejen med pære eller pottemuld kompost, opstrammende det forsigtigt på plads. Placer dit første lag af løg på komposten med deres tips pegende opad. Dække lag af løg med flere kompost, igen opstrammende kompost forsigtigt over pærer. Placere din næste lag af løg på den autoriserede kompost, og igen dække dem og fast kompost forsigtigt på plads.

•Hold pottejorden fugtig på alle tidspunkter, men undgå over vanding din pærer.

Tips & advarsler

  • Når blomstrer fade, flytte containere til en mindre fremtrædende område og tillade blade at dø. Eller fjerne pærer fra gryder og plante i et ekstra plaster på din have indtil blade dør. Dette frigør gryder for andre anvendelser knappanel løg fortsætte med at gemme mad for næste års vækst. Vente med at fodre løg indtil efter blomstrer, når de opbevarer fødevarer til næste års vækst.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com