Borax Termite behandling

May 15

Borax er en mineral stof, også kaldet natrium dinatriumtetraborat eller trinatrium dinatriumtetraborat, afledt af element boron. Borax har mange anvendelsesmuligheder, herunder rengøring, vaskeri blegemiddel, insekticider og pesticider. Selvom borax ikke er voldsomt giftige, er det effektivt at fjerne mange skadedyr, herunder et hjems værste fjende, Termit.

Hvorfor Borax?

Borax er en meget effektiv pesticid, fungicider og insekticider. Det ikke fordampe eller volatize i luften, hvilket gør det effektivt over en lang periode. Selv om det kan udgøre en sundhedsfare, især ved indtagelse, det anses for at have lav giftighed og er derfor langt sikrere at bruge end andre insektmidler som chlorpyrifos, diazinon eller pyrethriner. Alle disse egenskaber gør det til et nyttigt behandling for termitter.

Virkemåde

Som et insekticid, kan borax bruges i en agn formulering eller som et tørt pulver. Pulveret er normalt bruges til behandling af revner og sprækker hvor det bliver et fint lag af støv. Termitter gå igennem det, pulveret holder sig til deres ben og de indtage det når grooming selv. Når indtages, fungerer den som en gift i maven forårsager død inden for tre til ti dage. Pulveret er også slibende deres exoskeleton, forårsager dehydrering, som aids i døden. Det tørre pulver kan fortsætte med at behandle område at sikre, at ruge insekter også vil dø.

Langsigtet løsning

Termitter forårsage millioner af dollars i skader på ejendom hvert år. For at bekæmpe dette, er selskaber søger efter løsninger til at beskytte ejendom fra termitter, før de angribe. SmartGUARD/Advance Guard produkter er en linje af byggematerialer herunder krydsfiner, studs, bjælker, spær og OSB paneler, som giver beskyttelse mod svamp og termitter. Denne løsning blev skabt og produceret gennem en strategisk alliance mellem tre selskaber, U.S Borax Inc., Osmose og LP. Disse bygning forsyninger er trykimprægneret med borater at forhindre termitter fra infesting ejendommen.Der er også virksomheder, der specialiserer sig i behandling af boliger og bygninger under opførelse med en spray af beskyttelse indeholdende borater. Spray vil trænge ind i træ, hvilket giver år og år af beskyttelse fra termitter.

Toksicitet

Selv om en effektiv behandling for termitter, er borax betragtes som en miljøvenlig insekticid. Det er sikkert for planter, som borater er et vigtigt næringsstof for planter. Boron er også et væsentligt element for mennesker, selv om den sammensatte borax ikke bør indtages og det kan medføre hud- og øjenirritation. Hvis du bruger pulver, bare sørg for at holde utilgængeligt for børn og behandle i revner og sprækker hvor familiens kæledyr vil ikke få den. Byggematerialer behandlet med borater er også sikkert og kræver ikke nogen særlig behandling eller bortskaffelse.

Fordele

Borax er sikker og effektiv i behandling af termitter. Det kan bruges til at behandle en infestation eller at forhindre et angreb. Det er omkostningseffektivt, og endda SmartGUARD/Advance Guard produkter i 2009 omkostninger kun omkring 1,50 dollar mere end de sammenlignelige ubehandlet materiale. Allerbedst, termitter vil være borte uden unødig skade på det omgivende miljø.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com