Sådan installeres et badekar løftestang stemplet

March 5

Badekar, der har en indbygget afløb stik ofte bruge en stemplet enhed til at stoppe vandet i badekarret i at flygte gennem afløbet. Stemplet stykke bevæger sig op og ned sammen med en kobling forsamling, som tillægger håndtaget ligger på afløbet overløb dække. Uden stemplet, vil vandet flyde gennem afløbet uanset placeringen af håndtaget. Installere en stemplet tager et par minutter og minimal værktøjer, hvilket gør det en overkommelig opgave for en gør-det-selv.

Instruktioner

•Tag overløb afløb cover, som også indeholder afløb prop løftestang, ved at fjerne skruerne fra begge sider af omslaget. Placere skruerne i sted, hvor de ikke vil falde ned i afløbet, derefter trække dækslet fra overløb afløb åbning.

•Træk afløbet dække op og væk fra afløbet åbning for at fjerne håndtaget koblingen, hvis man er til stede. Du skal forsigtigt trække koblingen ud af afløbet, vrikker drain dække, når koblingen bliver fast i afløbet.

•Hook slutningen af en afløb kobling forsamling at sløjfe på bagsiden af dækslet overløb afløb, hvis der ikke er en kobling allerede til stede, og Knib slutningen af koblingen rundt i loopet, med et par nål næse tænger. Hvis der findes allerede en kobling, knivspids slutningen af koblingen omkring løkke på bagsiden af omslaget hvis eventuelle huller er til stede.

•Sæt nye stemplet på anden enden af forbindelsen, derefter knivspids koblingen ind i et lukket kredsløb omkring sløjfen på toppen af stemplet. Feed stemplet og kobling tilbage i badekar er overløb afløb.

Uddelingen overløb afløb dække ved hjælp af de skruer, du fjernes tidligere. Løft på afløbet løftestang og fylde bunden af karret med mindst 1 tommer vand, derefter lytte til nogen lyde af vand siver ud af afløbet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com