Red Oak blade vender gule i sommeren

March 5

En svamp, der er bestået langs af sultne dyr, eller endda enkle haveredskaber, typisk forårsager en dødelig sygdom, der bringer på en gulfarvning af bladene af rød eg. Det samme symptom kan også være resultatet af jorden ikke at give næringsstoffer træet krav.

Egens visnesyge

Red oak blade vender gult om sommeren kunne være et tegn på, at træet lider af egens visnesyge, en svampesygdom, der er anlagt af patogenet Ceratocystis fagacearum. Når smittet, begynder blade af træet at dø oppefra og nedad, med blade visnen og dreje en bronze eller gullig farve langs kanterne. Som sygdommen skrider frem, blade turn helt gule og falder til jorden; nogle gange sundere, grønne blade falder for.

Wilt Management

Egens visnesyge er ekstremt dødelige og rød eg er særligt følsomme over for problemet. Det dør ofte inden for et år for at pådrage sig sygdommen, selv om træet er i stand til at overleve i op til to år. Dyr som egern, og endda enheder som sakse, sprede patogener fra det ene træ til et andet. Det flytter også mellem rodsystemer af træer med sammenflettede rødder. En plaget rød eg bør fjernes fra miljøet for straks at beskytte tilstødende træer.

Jern klorose

Oaks af alle arter, herunder red oak, er tilbøjelige til at opleve en gulfarvning af deres blade hvis jorden hvor de plantes mangler i jern. Denne betingelse er kendt som jern klorose og angives ved hjælp af en i nærheden af samlede gulfarvning af margenerne i egeblad, mens årerne beholde deres grønne. Det vises normalt mest alvorlige på nye blade på spidsen af en gren. Til sidst, vil bladene krølle, tørre og falde væk.

Skader

Hvis klorose fortsætter i flere år, kan store lemmer eller hele træet dø. Manglen på jern er til skade for orlovs evne til at foretage fotosyntese, den proces, som bladene producerer energi og træet bevarer vigor.

En mangel på kvælstof i jorden kan også tilskynde gulfarvning af blade. Dette problem har tendens til at vises først i ældre blade, snarere end de nyere blade, der lider i første omgang når klorose er problemet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com