Sådan installeres en aluminium hegn Post

March 5

Sådan installeres en aluminium hegn Post

Aluminum hegn har traditionelle udseendet af smedejern hegn, men kræver ikke samme grad af vedligeholdelse. Disse hegn kommer i en række stilarter og farver. Aluminum hegn er perfekte til dekoration eller nytte, afhængigt af hegn stilen. De kommer præ fremstillet, så stillingerne skal være en bestemt afstand fra hinanden. I modsætning til mange andre hegn, skal stillinger og skinnerne være installeret på samme tid, da skinnerne passer inde i stillingerne.

Instruktioner

•Dig huller til udgangen stillinger, ved hjælp af post hul gravemaskine. Hullerne skal have en diameter svarende til tre gange bredden af post og være mindst 30 inches dyb. Hvis hegnet vil være højere end 6 fod, grave ned mere. Prøv at holde omkring 1/3 af hele post længde under jorden.

•Tag snavs fra siderne af bunden af hullet, ved hjælp af en spade. Målet er at få bunden af hullet bredere end toppen, så når jorden fryser, ikke det skubbe konkrete foden op af jorden.

•Sæt 6 inches af grus i bunden af hullet og sted aluminium post ind i hullet. Har en hjælper holde stillingen oprejst.

•Alternate hælde vand og hurtig-indstilling beton i hullet efter anvisningerne på posen med beton. Hvis betonen ikke er forblandet, bland det først med mason's sand før tilsætning af vand. Fyld hullet med konkrete op til 4 inches under toppen af hullet.

•Strømforbrug i standby post oprejst og gøre sikker på det er niveau. Opfyldning resten af hullet med snavs og tamp det.

•Dig op til otte flere huller til linje stillinger i denne strækning af hegnet. Hvis du kommer til stedet i en anden ende eller hjørne post, grave hullet og stoppe der. Afstanden mellem hullerne er bestemt af størrelsen af aluminium hegn og hegnet producenten. Sørg for at hullerne er i en helt lige linje fra siden af den første post. Hvis det er nødvendigt, binde et stykke snor til den første post og køre det direkte over alle hullerne. Sted et par inches af grus i bunden af hullerne.

•Skub aluminium hegn skinner udstansede huller på den post, som du allerede oprettet. Placer en linje post i det næste hul og glide skinner ind i stillingen.

•Pour beton i linje post hul op til 4 inches under toppen. Justere linje indlæg så at det er lige op og opfyldning af top 4 inches af hullet med snavs. Tamp snavs ned for at holde indlæg på plads. Gentag processen for hver linje indlæg i denne del af hegnet.

•Align aluminium hegn med en plan, og ser på hegnet fra forskellige vinkler. De vandrette skinner skal ligne en kontinuerlig jernbane og stillinger bør alle linje op, når man ser på hegnet fra siden. Foretage de nødvendige justeringer, før konkrete bliver for hård til at arbejde med. Vent 24 timer for betonen til at indstille.

Tips & advarsler

  • Kalde 811 et par dage før du starter et projekt, der involverer grave. Nogen vil komme til din ejendom og markere linjerne underground nytte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com