Den bedste måde at Rot ud et træ Stump

June 28

Efter opskæring ned i et træ er det vigtigt at fjerne eller dræbe stub for at stoppe træ fra fornybare. Processen med at trække en stump af jorden kan ende med at blive lang og trættende, afhængigt af størrelsen af rodklumpen begravet under jorden. Et alternativ til at trække stumpen af jorden er at rådne stumpen. Dette vil dræbe rodsystem og forhindre genvækst.

Instruktioner

•Drill flere huller ved toppen og siderne af træet stub, ved hjælp af en 1-tomme eller større borehoved og en boremaskine. Bore i stumpen den fulde længde af borehoved. Dette bryder op træet og giver mulighed for mere fugt i stumpen.

•Dig rundt i bunden af træstub indtil rodklumpen er eksponeret. Forsøg ikke at grave ud hele rodklumpen. Udsætte rødderne er alt, hvad der er nødvendigt.

•Boil nok vand til at fylde hullerne i stumpen og at hælde på rødderne. Kogende vand chokerer rodsystemet og holder rødderne mættet. Gentag dagligt eller hver anden dag indtil stump rådner.

•Pour kemiske herbicid ind i de borede huller i stedet for vandet hver dag i syv dage, efterfulgt af en stump remover kemiske, der har en høj koncentration af kaliumnitrat. Rådnende stub med kemikalier er hurtigere end kogende vand men risici dræbe ønskede vegetation omkring træet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com