Lemon Verbena erstatning

March 5

Lemon Verbena erstatning

Lemon verbena (Aloysia triphylla) er en urt med lange smalle blade og små hvide blomster. Det er et bud løvfældende busk, der ikke kan tage frost, og i det ideelle klima kan vokse til 25 fod. De velduftende citron-duftende blade bruges i potpourris og i madlavning. Det gør også en dejlig lemony te. Gange når citron verbena ikke kan lokaliseres, se til de tilfredsstillende erstatninger.

Mint familie

To planter, der har citron-flavored blade er i mint familie. Citron mynte (Monarda citriodora) har citron-duftende blade og lilla blomster, der tiltrækker bier og kolibrier. Duft ændringer sent på sæsonen, så for den bedste lemony duft og smag, det er bedst at høste unge blade. Citronmelisse (Melissa officinalis) har lysegrønne blade og hvide blomster og bruges oftest til at gøre en afslappende te. Det er en frodig ny såmaskine, selv om, og kan hurtigt blive et irritationsmoment, hvis blomster ikke er pillet ned.

Citrongræs

Citron græs (Cymbopogon citratus) er en tropisk flerårig græs, og det er ofte behandlet som en årlig i nordlige haver. Det bruges ofte i Thai og vietnamesisk retter og er en almindelig ingrediens i mange retter med kylling og fisk. Det er almindeligt anvendt som en te i mange afrikanske lande. Olier bruges også som insekticider og konserveringsmidler. Selvom Cymbopogon citrater er de mest almindeligt tilgængelige arter, mange græsser af slægten Cymbopogon også har citron-duftende blade.

Citron basilikum

I mange arabiske og indonesiske lande er citron basilikum (Ocimum x citriodorum) lemony urten af valg. I nordlige haver er det et bud årlige. Det har små hvide blomster, der skal plukkes fra, som de vises fordi Bladene mister smag. Bladene kan tørres, men ofte mister nogle af de æteriske olier ansvarlig for citrus duft og smag.

Andre Lemony urter

Franske skovsyre (Rumex scutatus) har en mere sur smag end en smag, der er specifikt lemony, selvom citron overtoner er der stadig. Det bruges som en base for saucer at ledsager fisk. Det er også spises grønt som en munter salat ingrediens. Citron timian (Thymus citriodorus) har lille grøn og gul brogede blade. Føjes til marinader, tilføjer de en dejlig citrusy touch til fisk og kylling retter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com