Hvordan til at plante en potteplanter Pinky Winky hortensia

March 5

Hvordan til at plante en potteplanter Pinky Winky hortensia

En Pinky Winky hortensia er en hårdfør plante, der kræver lidt vedligeholdelse, men producerer en blændende visning af blomster, når du tager ordentlig pleje af det. Pinky Winky viser hvide blomster mod mørke grønne blade, skaber en dejlig accent til din have. Planten vokser forholdsvis store, så du ønsker at sikre, det forbliver sund og ikke bliver en skamplet for byen. Følge et par enkle trin til at plante dine hortensia den rigtige måde og starte ud med en sund plante.

Instruktioner

•Scout til et sted i din have, hvor du vil plante hortensia. Pinky Winky hortensiaer er købedygtig overleve i fuld eller delvis sol og kan vokse i næsten enhver jord, men foretrækker rig, veldrænet jord.

•Klart placeringen af eventuelle rester som pinde, sten og papirkurven. Dyrke jorden til at udrydde ukrudt og sten, der kan skade planten. Grave gennem opadvendte jorden og fjerne ukrudt, rødder eller sten, som du finder.

•Dig hul lidt større end rodklump af hortensia. Løsn jorden rundt i kanten af hullet til at gøre det lettere for planterødder at sprede.

•Tag din hortensia fra børnehave puljen det kom i. Løsne jorden omkring rodklump lidt fremme passiv rodvækst. Sætte planten i hullet og sørg for, at holdning ikke gonna bøje eller bryde rødderne. Udfylde eventuelle huller mellem kanten af hullet og hortensia rødder med løst snavs. Pack jord ned, men ikke gør det alt for fast.

•Kapacitet hortensia grundigt efter du er færdig med plantning proces. Sørg for at rødderne er godt gennemblødt. Vandet bringer jorden i tættere omkring rødderne og hjælper Pinky Winky hortensia kæmpe chok, når det er i jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com