Hvordan at rengøre slebet flise gulv injektionsmørtel

March 6

Gulvet injektionsmørtel bliver beskidt hurtigere end gulv fliser og er sværere at rengøre. I modsætning til glat flise overflader er injektionsmørtel cement, med en lidt ru, noget porøse overflade, der vil absorbere pletter til en vis grad, selv om det er forseglet korrekt. Rengøring det uden at beskadige det kan være en udfordring. En populær metode er at bruge ilt blegemiddel--som ikke er det samme som flydende klor blegemiddel. Ilt blegemiddel er et pulver, der, når blandet med vand, som bobler hydrogenperoxid og kan løfte pletter fra dybt i injektionsmørtel.

Instruktioner

•Sæt en del vand, to dele ilt blegemiddel pulver i din spand. Sat i vandet først, bliver bruger om så meget som du tror, du nødt til at spredes over alle fugerne på gulvet, så tilføjes det pulveret. Rør det forsigtigt med din spartel, indtil du har en tynd, jævn pasta.

•Starting i det ene hjørne af gulvet, bruge din pensel til at anvende ilt blegemiddel pasta over i fugerne. Lægge et tykt lag over hver linje, og sørg for at arbejde det ind i overfladen af injektionsmørtel. Gøre hele gulvet.

•Wait 30-60 minutter, afhængig af sværhedsgraden af pletter i injektionsmørtel. For at se, om det er klar til skrubbe, dæmpe din tandbørste og krat på en lille span af en del af en injektionsmørtel linje til at se, om injektionsmørtel er ren. Hvis ikke, lad det sidde længere.

•Efter at lade ilt blegemiddel sidde, begynder at skrubbe linjerne med din tandbørste. Start på kanten af rummet og arbejde din vej på tværs, skrubbe i små, hurtige bevægelser.

•Våd-mop hele gulvet med klare og varme vand, ved hjælp af din svamp moppe. Du vil have til at moppe det to eller tre gange for at få op alle de beskidte pasta.

Tips & advarsler

  • Bære gummihandsker og øjenværn, når rengøring injektionsmørtel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com