Apple Picking & træer

March 6

Apple Picking & træer

Æbler er en sund snack, du kan vokse i din egen have eller tage familien at hente på en lokal orchard. Æbletræer er ikke alt for kompliceret til at passe, men vil bære frugt på forskellige tidspunkter af året, afhængigt af hvor du bor i USA.

Vokse din egen æbletræer

Landmændene vokser æbler på tværs af USA, fra Arizona til Wisconsin. De kan leve i en lang række forskellige miljøer, så længe de har nok vand og næringsstoffer, men tjek med din lokale Planteskole eller haven forsyning butik for at sikre, at din jord er egnet til æbletræer. Æbletræer ikke selvbestøvende, så hvis du vil have dem til at bære frugt, Husk at du skal plante mere end én. Du skal også være tålmodig, fordi du ikke vil blive picking din første frugt for så mange som 10 år.

Æbleplantager træ

Hvis du ikke kan vokse din egen æbletræ, overveje at besøge en plantage. Mange er åbne for offentligheden og mulighed at plukke æbler lige fra træet, så du kan være sikker på, du får den friskeste muligt frugt. Hvis du gør det, skal du huske at ringe i forvejen for at sikre, at vifte af apple du er klar til at blive plukket. Overvåge eventuelle børn, og ikke tillader dem at kravle ind i æbletræer.

Hvordan man kan plukke æbler

Picking æbler fra træerne kan synes enkelt, men et par tips vil sikre at du får den bedste frugt. Grab apple med håndfladen hele, squeeze let, og langsomt dreje den væk fra træet til forsigtigt frigøre det fra grenen. Rullende frugt hovedet er en anden skånsomme måde separat frugt fra træet. Det er svært at bruge farven som en måler til modenhed, men hvis du går til en frugthave, personalet vil kunne fortælle dig hvilke sorter er klar til at blive plukket. I din egen have, smag test en apple at kontrollere modenhed.

Dværg æbletræer

Dværg æbletræer er en mulighed for folk, der ikke har så meget tid eller plads til at dyrke regelmæssig æbletræer. Næsten hver række æbletræ kan blive væksthæmmede, og de kræver normalt mindre intensiv pleje. De producerer også frugt langt hurtigere, i så lidt som tre år. Unødvendigt at sige giver de lettere picking, især for børn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com