Hvordan til at identificere blade af blad mønstre

March 6

Hvordan til at identificere blade af blad mønstre

Bladene kommer i alle størrelser og former. Hvis du ved, hvordan man genkender fælles mønstre blandt blade, vil det hjælpe dig med at identificere de træer, de kom fra. Ofte blade fra den samme familie af træer, have lignende karakteristika. Lær de almindelige typer i dit område, og snart vil du genkende mange blade uden at behøve at slå det op. Når du finder et blad, du ikke genkender, henvende sig til en betroet træ identifikation hjemmeside eller bog.

Instruktioner

•Look på bladene og kommentar om de vokser på enten overfor hinanden eller suppleant på begge sider af stænglen. Skiftende blade ikke line op, mens du bladene, der vokser overfor hinanden linje langs den base, hvor de opretter forbindelse til stilken.

•Undersøg formet som blad til at afgøre, om det er en enkel form, eller hvis det har flere foldere forgrening på egen hånd. En mere ental form er kendt som et simpelt blad, mens flere foldere danner et blad udgør et sammensat blad.

•Tag et billede af bladet eller en gnide hvis du ikke tager bladet med dig. Skriv ned dine observationer for reference. Du skal kunne se omridset og formet som blad i billedet eller gnide for sammenligning til fotografier du finder online eller i en bog.

•Undersøg form af kanterne. Skriv ned om de er buet eller skarp, og hvor mange point eller kurver, der er. Bladet kan have point hele det eller glatte sider, der ender i et enkelt punkt. For eksempel, indeholder et blad fra en hedge ahorn fem hovedpunkter med let rundede spids. Andre ahornsorter også følge dette mønster og typisk har de samme fem punkter med lidt afrundet tips. I modsætning, har en blomstrende kornel blade glatte sider, at kurven op til ende i et enkelt punkt i toppen. Alle blade inden for kornel familie følge denne samme grundform mønster.

•Locate en hjemmeside eller en bog til at identificere bladene efter skrive ned info og tager bladet eller at få et fotografi eller en gnide. Websites såsom Oplin.org og bøger som "Træ identifikation Guide" af George W. Symonds vil lede dig gennem processen med at identificere dit træ, baseret på dens bladmønster.

Tips & advarsler

  • Lignende blade kommer ofte fra samme familie af træer. Holde et tidsskrift af bladene du finde sammen med deres navn, og når du finder en lignende blad søgning familie af træer først at identificere den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com