Husholdningernes anvendelser af Mayonnaise

May 23

Husholdningernes anvendelser af Mayonnaise

Mayonnaise er en emulsion eller blanding af vegetabilsk olie, syre--normalt citronsaft eller eddike-- og æggeblomme; der er også eggless sorter til rådighed i købmandsforretninger. Mens det er oftest bruges som som en sandwich spread, har mayonnaise mange andre anvendelser, både kulinarisk og ikke-kulinariske. Det er ikke klart, hvor krydrede stammer fra--nogle kontroverser og modstridende krav findes om det-- men navnet kommer fra franske.

Mad

Den mest oplagte husholdningsbrug for mayonnaise er i køkkenet, men det er ikke begrænset til at krydre en sandwich. Dyp din pommes frites i mayo som en ændring fra ketchup. Bland det med ketchup og Lage relish for en hurtig russisk dressing til salat eller en Reuben sandwich, eller bland det med hakket pickles og hakket løg for tandsten sauce til din stegt havkat. Kombinere mayonnaise, parmesanost og citron saft til akkompagnement for artiskokker, eller sprede det på brød i stedet for smør, når du laver en grillet ost sandwich.

Sundhed og skønhed

Anvende mayonnaise til dit hår og lad det har sat 30 minutter før skylning for at nære dit hår. Vokse stærke negle ved at dyppe dem i en skål af mayo i fem minutter. Glat dit ansigt under din næste ansigtsbehandling ved at sprede på afkølede mayonnaise. Dræbe hovedlus af masserer mayonnaise og forlader det om natten, derefter kam gennem håret med en fin - tandet kam og vaske dit hår. Anvende mayonnaise at cool hot solskoldning og eksfolierer albuer og hæle for sommeren glathed. Hvis dine fingre svulme og din ringe går i stå, fjerne dem let med en lys smøring af mayonnaise.

Rengøring

Fjern oliekridt mærker eller vand ringe på din træmøbler med mayo, gnide stedet i retning af træets årer. Rens dit klaver nøgler med mayonnaise at fjerne eller forhindre gulning. Giv dine potteplanter en flot glans af skinnende deres blade med mayo og en blød klud.

Udendørs

Fjerne tjære eller tree sap fra din bil med en mayonnaise rubdown. Anvende spredning og lade det holde fast i et par minutter til at løsne den klæbende stof og derefter tørre det af. Ren gamle kofanger klistermærker med en frakke af mayonnaise.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com