Badeværelser billeder til udsmykning idéer

March 6

Badeværelser billeder til udsmykning idéer

Visualisering kan hvordan til at designe og bygge din badeværelse indretning og tema være en udfordrende ting. Det er ofte svært at se ud over størrelse, form og farve af din nuværende badeværelse indretning og stil. Men der er mange forskellige retninger, hvor at gå, når dekorere dit badeværelse, og der er mange stilarter at overveje og prøve.

Dekorative væg grænse

En stencileret eller hånd-designet kant i toppen af dit badeværelse væg, eller ved midtpunktet, kan ændre hele udseendet af et badeværelse. Uanset hvad din grundfarven er, kan at bringe i en farverig og kreative grænse genoplive dine vægge og din hele dekorative tema. Hvis du har afgjort på et bestemt tema til dit badeværelse, skal du bruge grænsen til at binde det hele sammen. Hvis din grundfarven er neutral og ikke særligt lyse, brug grænsen for at tilføje interesse for din væg. En enkel kant kan lysne og tilføje stil til et badeværelse uden at ændre noget andet.

Unikke farve

Fordi badeværelser er normalt mindre end mange andre værelser i et hus, og fordi de ikke er et centralt område af sociale sammenkomster, de kan tilbyde en fremragende mulighed for at eksperimentere med farve. Hvis der er en farve, du har været interesseret i at prøve på dine vægge, finde en maling prøve og holde det op mod dit badeværelse væg. Hvis du stadig ikke sikker, men følelse fed, købe en lille mængde af malingen farve og male en firkantet af farve i et hjørne af rummet. Husk at accent farver kan hjælpe med at bryde op en særlig stærk eller overvældende farve på en enkel måde. Hvis du vælger en mørk farve, indføre en lys, kontrasterende accent farve.

Tema badeværelse Decor

Binde dit badeværelse indretning med et tema. Dette kan tilføje orden og stil til et ellers simpelt, nøgne eller rodet badeværelse. Fjerne enhver fremmed dekorationer, der ikke arbejder med det tema, du har afgjort på. Indføre små og enkle tema dekorationer; Hvis du vælger en blomst tema, kan en lille kurv med dekorativ blomst-farvet eller blomst-formet sæbe på en seng af rosenblade tilføje ynde og skønhed til dit værelse. En populær badeværelse tema er stranden, der tilbyder mange enkle og billige dekorative muligheder. Indsamle granater og havet glas og fylde en dyb sæbeskål. Sæt denne dekoration på bagsiden af toilettet eller på vasken. Glarmestre, grænser, badeforhæng, tæpper og håndklæder kan også bruges til at etablere det tema du har valgt.

Finurlige funktionelle dekorationer

Badeværelser har tendens til at huse et væld af odds og ender, alle funktionelle men svært at gemme. Sæber, shampoo og kosmetik kan let rod vask og kabinetter. Dette kan ikke kun gøre badeværelset vises uorganiseret, men kan også gøre det vanskeligt at finde lige hvad jer savn hvor jer savn. At finde unikke måder, opbevaring, sortering og visning af dine nødvendige badeværelse poster kan være den perfekte dekorative og organisatoriske løsning. Mener markant dekorative containere eller kurve i forskellige størrelser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com