Hvordan kan jeg reparation & Seal en udenfor Foundation knæk?

March 6

Hvordan kan jeg reparation & Seal en udenfor Foundation knæk?

Over tid, vil dit fundament begynde at udvikle revner. Normalt, dette er forårsaget af dit hus, afregning, og kan blive forværret af fryse-tø cyklus. Lappe revner, når de først vises kan forhindre dem i at blive større og et mere alvorligt problem.

Vurdere skaderne

Undersøge knæk. Du kan lappe en lille revne i foundation dig selv, men hvis knæk er mere end en tomme bred eller en del af væggen viser tegn på opbrud fra jorden, ringe i en professionel for en evaluering.

Skår væk

Det første skridt i at reparere knæk er at rent faktisk gøre det større. Ved hjælp af en hammer og mejsel til at grave under knæk kan du helt udfylde knæk med mørtel. Sørg for, at du fjerner alle støv og snavs fra knæk så at mørtel kommer i direkte kontakt med fundamentet.

Lappe knæk

Når lappe knæk, tryk på mørtel dybt ned i revnen. Du vil knæk at være helt fyldt med mørtel at give ekstra styrke til fundamentet.

Forsegling knæk

For et knæk på ydersiden af instituttet giver forsegling knæk med et konkret sealer som DRYLOK en ekstra foranstaltning for beskyttelse forhindrer vand fra siver ind i området lappet. Hvis ydre af fundamentet er malet, male den lappet område til at matche resten af væggen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com