Sådan fjerner Toilet pletter & ringe med en pimpsten

June 30

Sådan fjerner Toilet pletter & ringe med en pimpsten

Rust eller hårdt vand pletter i toiletkummen er et pinligt syn., der kan gøre en ellers rent toilet ser mindre end sanitære. Det kan være tæt umuligt at fjerne alle spor af disse pletter med traditionelle rengøringsmidler. Men en pimpsten kan holde grimme ringe bliver en fast bestanddel i din skål. Pimpsten er en type af vulkanske bjergarter, der tjener mange formål, men er bedst kender til raspning callouses på fødderne. Når det bruges til rengøring, kan en pimpsten gennemsøge væk gamle pletter og opdatere den overordnede udseende din toiletkummen.

Instruktioner

•Purchase en pimpsten. Besøg et lægemiddel, købmand, hardware eller endda en skønhed levering butik til at finde en. Enhver pimpsten, selv dem lavet for grooming fødder, vil arbejde når rengøring på toilettet; vælge en, der vil være komfortabel og let at håndtere. Pimpsten kan købes med et håndtag eller som en solid mursten eller ovale.

•Pour eddike inde i toiletkummen. Sørg for at du får eddiken direkte på pletter og ring. Lad eddiken sidde i vandet i flere timer uforstyrret eller natten over. Hvis du foretrækker ikke at bruge eddike på grund af lugten, drys bagepulver omkring pletter og lad det stå natten over.

•Brush pletter. Sætte på din handsker og bruge din toilettet pensel til at skrubbe omkring den fejlende pletten eller ring. Dette skulle fjerne nogle men ikke alle af pletten. Skylle toilettet, efter du har skrubbes skålen med din pensel.

•Våd pimpsten i vasken eller ved at dyppe det i toilet vand. Startende fra en del af ringen, gnid indersiden af skålen i en blid skrubbe måde langs pletter. Holde pimpsten sten våd ved at dyppe det i skåle vandet lejlighedsvis som du arbejde; Dette vil forhindre den slibende pimpsten fra tørring og skrabe overfladen. Fortsætte med at skrubbe din vej rundt i ringen og over pletterne, indtil de er væk.

•Flush på toilettet når du er færdig. Dette vil fjerne eventuelle rester og giver dig en ren visning af overfladen. Hvis det er nødvendigt, krat over enhver dvælende pletten med din våde pimpsten.

Tips & advarsler

  • Brug pimpsten sanitetsporcelæn toilet tarme kun. Brug ikke på farvet eller emalje overflader.
  • For at forhindre ridser altid holde stenen meget våd. Pimpsten er slibende og bør ikke anvendes tørt.
  • På grund af pimpsten slibende natur, bør det ikke anvendes på rengøring regelmæssigt. Kun bruge det til at fjerne genstridige, ældre pletter og derefter vende tilbage til din normale rutine for rengøring dit toilet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com