DIY Hvordan du renoverer et dametoilet

March 7

DIY Hvordan du renoverer et dametoilet

Renovering af et badeværelse er enklere end remodeling en, som kan indebære flytte vægge eller rippe ud en balje, men planlægger at tilbringe mindst to eller tre weekender på projektet, afhængigt af omfanget af renoveringen. Selv en simpel opdatering, som et frisk lag maling, nye armaturer og nye knopper på kabinetter kan gøre en stor forskel i et badeværelse ser. Tilføje efterbehandling detaljer, såsom spejle, belysning og kunst hang i vandtætte rammer, at binde look sammen.

Instruktioner

Forberedelse

•Indstil en budget og besøg hjem forbedring butikker. Selv en simpel renovering kan nemt koste hundreder til tusinder af dollars, så det er vigtigt at få en idé om hvad ting koster tidligt. Definere deres prioriteter, så du får badeværelset du samtidig dit budget. For eksempel, måske du ønsker en ny flisegulv, men Forfængeligheder og dræn er i god stand. Splurge på flisen og genfremstille eller restain forfængelighed.

•Forbered badeværelse til renovering. Fjern alt, der ikke opholder sig, såsom gulve, inventar og hardware. Brug en damper til at fjerne tapet hurtigt og fjerne outlet og lys-switch dækker. Gemme forsiderne i plastposen til opbevaring.

•Få nogen huller i væggen med væggen putty og sand glat når tør. Vask væggene med en klud eller svamp og en blanding af 1/4 kop trinatriumphosphat og 1 gallon varmt vand. Fjerne sokler omhyggeligt med et brækjern, hvis du erstatter ordet. Sekvens bestyrelser ved at skrive numre på bagsiden til at forenkle geninstallation.

Maleri

•Vælg en maling nuance til dit badeværelse renovering. Varme, lyse farver tilføjer en punch af farve når de bruges sparsomt men gøre væggene synes tættere på, som kan gøre badeværelset synes små, hvis de anvendes på hver væg. Vælg en latex halvblank maling til holdbarhed.

•Dæk vasken og forfængelighed med en presenning. Male trim omkring vinduer og dør samt selve døren. For bedre resultater, altid anvende en primer først. Det er også tid til at male fodpaneler, hvis du ønsker. Et frisk lag maling gør underværker for gamle, slidte sokler men erstatte dem, hvis de er stærkt ridset eller beskadiget. Gøre det muligt malingen til at tørre i flere timer eller natten over.

•Paint loftet ved hjælp af en lang forlængelse roller og langsom, støt strøg. Gøre det muligt malingen til at tørre og gå over det igen fra den modsatte retning med en anden frakke af maling. Købe maling mærket specielt til lofter.

•Mask off trim med blå maler tape, gnide din finger langs kanten af tape til at fastgøre den. Bruge en lille, vinklet børste til at male en 4-tommer skår af maling omkring døre og trim. Denne proces, kendt som skære i, kan du hurtigt bruge en rulle til at male resten af væggene.

•Paint vægge, startende fra toppen og bevæger sig nedad. Den traditionelle tilgang er at indlæse din rulle med maling, skimming off overskydende, derefter male en stor "W" på væggen til at overføre hovedparten af maling på væggen. Langsomt rulle penslen over muren, udfylde rum i W. Reload rulle når det er nødvendigt. Undgå at efterlade kanterne af tørre maling på væggen; i stedet fjer maling ud gradvist. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over. Fjern maler tape, mens malingen er stadig våd.

Gulvbelægning

•Undersøg undergulvet. Hvis det niveau og ubeskadiget, kan du ikke brug at reparere den. Hvis det har mindre huller eller er uensartede, mix og hæld en nivellering sammensatte ifølge pakke retninger og spredt sammensat over gulvet. Give stof til tørre i flere timer eller natten over, baseret på pakke retninger.

•Lay den nye gulv. Vinyl gulvfliser er nemme at installere. Find midten af rummet ved at måle både bredde og længde i to separate steder. Fastgør en kridtstreg på de mærker at opdele rummet i fire kvadranter. Feje undergulvet grundigt for at fjerne støv og snavs.

•Vælg en af kvadranter og lægge fliser, placere den første flise i midten af rummet. Nogle fliser har en peel-off opbakning med klæbemiddel nedenunder. Blot trække ud af papir og anbringer flise på plads, at trykke ned fast på alle sider. Måle og skære fliser med en hobbykniv til at passe i hjørner og sokler. Vent 24 timer inden du går på gulvet for at gøre det muligt klæbende tørre fuldstændigt.

Vanity

•Tag forfængelighed og køkkenbordet hvis du ikke allerede har gjort det. Skru bolte sikre forfængelighed til væggen. Skru vandhaner og rør fra væggen nedenunder. Forsigtigt fjerne køkkenbordet med en hammer og lirke bar.

•Skub nye forfængelighed og synker ind i sted og fastgøre den til væggen med skruer. Installer hane inventar, ifølge pakke retninger.

•Installer spejle, lys og inventar til prikken over i'et.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com