Måder at rengøre messing ringe

March 7

Messing er en legering af kobber og zink. Det er holdbart, plastisk og modstandsdygtige over for korrosion. Messing, men bliver beskidt og snavset messing er uinteressant. For at opretholde din messing, skal du tage tid til at rense den. Der findes messing rengøringsmidler på de fleste store detailforretninger. Eller du kan bruge almindelige husholdningsprodukter til at rense din messing ringe og andre objekter.

Ren messing med citroner og Salt

Skær en citron i halve og pres saften i en skål. Fjerne alle frø fra citronsaft. Langsomt hæld i tabel salt og rør indtil citronsaft og salt form en pasta. Dyp en blød bomuldsklud i pastaen og forsigtigt gnide din messing ring. Ikke gnide for hårdt siden salt er et slibemiddel. Dyp en blød børste i pastaen og bruge det til at rense sprækkerne.

Ren messing med vand

Kør varmt vand ind i en vask med opvaskemaskiner væske. Dykke din messing ring for et par minutter. Tørres det af med en blød klud. Brug en blød børste til at rense i alle revner.

Ren messing med krydderier

Klem og smøre den ketchup eller Worcestershire sauce, så det dækker din messing ring. Lad det sidde i et par minutter på en ren klud eller køkkenrulle. Skyl ketchup og lade ring tørre.

Ren messing med løg

Sætte et par inches af vand i en lille gryde. Hak et løg i små stykker. Læg løg stykker i gryden, indtil løg begynder at overstige vandstanden. Bringe vandet til en kog og lad løg simre i to timer. Fjern løg med en si. Dyp en klud i vand og gnid dine messing ring med det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com