Sammensatte veranda ideer

March 7

Sammensatte indgangsparti er lavet af forskellige genbrugsmaterialer, især træ og hård plast. Sammensatte pyntede blev oprettet for at fjerne problemerne med træ pyntede, som skal behandles og forseglet regelmæssigt for at bevare sit oprindelige udseende.

Design Idéer

For en indbydende og attraktivt tilføjelse til din veranda, overveje at installere sammensatte rækværket. Sammensatte rækværket modstår vridning og revner, og er ekstremt lav vedligeholdelse. Dens udseende er enkle men alligevel elegant og det ville gøre en fremragende tilføjelse til en bred vifte af stilarter, veranda. Dens klassiske design, der kører længden af våbenhuset og de forreste trin ned, kan tilføje højde og tekstur til en veranda.

Oprette et multifunktionelt rum ved at lægge sammensatte pyntede i forskellige farver til at betegne visse områder på verandaen. Komposit-materiale kan findes i en bred vifte af farver, så du kan oprette dit eget design. Du behøver ikke at bejdse eller male når ved hjælp af komposit materiale. På en stor komposit veranda, tilføje en gårdhave sæt spise udendørs og slappe af om aftenen. For mindre porches, bruge en bænk eller kirkens pew langs verandaen med et sofabord foran; du har nu et sted at nyde din morgenkaffe og cool nætter.

Du behøver ikke at bekymre sig om vand pletter fordi kompositmaterialer er mug - og vandafvisende. Denne karakteristiske egner sig til at bringe i containere fyldt med dine foretrukne blomster og buske, samt en lille vand-funktionen. En enkel, men dramatiske idé er at plante en dværg spruce træet i en stor container. Fyld beholderen med en krybende plante ligesom timian, som vil overlappe over potten og ned til gulvet. Placer en pot på begge sider af din hoveddør for en fed og indbydende effekt. Blomster som pelargonier og stedmoderblomster kan tilføje farve til containere og skabe et visuelt attraktiv design. Placer de farverige Potter omkring din sammensatte våbenhus.

Fornødenheder & tilbehør

Når dekorere din sammensatte veranda, overveje pladsen og hvordan du kan udnytte til at skabe en funktionel område. Overveje møbler, der er komfortable alligevel holdbart. Placere alt for meget møbler kan rod oppe pladsen, så hold det til et minimum. Et simpelt sæt af kurvestole og accent tabel kan skabe en indbydende rum på en lille veranda. Husk, du ikke behøver meget for at skabe et udendørs område.

All-vejr møbler og tilbehør er vigtige. For at forhindre mug og skimmel problemer, skal du holdbart og vejrbestandigt produkter. Vaskbar pudebetræk er ideelle for friskes op en veranda. Smudsafvisende og nem at rengøre tæpper er væsentlige i en udendørs rum, hvor du vil spisning.

Ændre udseendet af din veranda ved skiftende ud blomster i din beholdere. Hver sæson, plante noget frisk og farverig opdatere udseendet. Overveje stauder, som blomstrer hvert år, blandet med etårige planter. Bruge små og store planter sammen for at skabe et afbalanceret container.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com