Sådan de-is et gulv

July 1

Med vinteren kommer snedækkede træer, kælkning og feriesæsonen. Det også betyder sne skovle, sjap og ice-dækket jorden. At fjerne is fra din indkørsel eller fortovet er ret nemt, som du kan bruge en metal-kantet skovl til at bryde isen, og de kemiske makeup af din is smelter pellets er mindre af et problem. Hvis du forsøger at fjerne isen fra din træterrasse, front stoop eller gårdhave floor, skal du være lidt mere forsigtig ikke forvolde skade. Afhængigt af den is, der dækker dit gulv, er der et par forskellige måder at angribe problemet.

Instruktioner

•Chip væk på isen ved hjælp af en Sneskovl. Sørg for at bruge en plastik Sneskovl, ikke en metal-kantet én, til at undgå skader på gulvet under sneen. Når ark af is er opdelt i mindre stumper og stykker, skovl isen væk.

•Spread magnesium chloride hen over isen. Jævnt og sparsomt distribuere is melter. Dette vil langsomt smelte isen væk. Undgå calciumchlorid eller natriumklorid, da dette kan beskadige gulvet nedenfor.

•Spread ingen-Jokke Kat affald over isen når de fleste af det er blevet fjernet. Kattegrus hjælper med at forhindre en gentagelse af is. I slutningen af sæsonen, kan kattegrus vaskes eller fejet væk.

Tips & advarsler

  • Hvis det overhovedet er muligt, brug solen til din fordel. Vent indtil middag på en solskinsdag til at fjerne is, da det potentielt er en smule blødere og lettere at fjerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com