Hvordan at tilslutte en BBQ til en propan Tank

March 8

Propan BBQ Grill er et populært valg for udendørs madlavning. De er nemme at lys og varme hurtigt op, hvorved den tid til at forberede et stort måltid. Propan grill kommer i forskellige størrelser, men de alle kommer i en lignende rektangel form. Rammen af grillen er typisk bygget til at huse propan tank gør det nemt at flytte hele enheden. Når propangas er opbrugt fra tank, det kan fjernes og enten udskiftes eller genopfyldes og re knyttet til BBQ.

Instruktioner

•Undersøg propan tank betaler meget opmærksom på ventilen og forbinder trådene. Hvis ventilen eller tråde er bøjet eller ude af form, kunne der være en utæthed når forbundet til grillen. Også, kontrollere kroppen af tank for buler eller rustne områder, da disse kan forårsage propan at lække fra tank.

•Carry propan tank til BBQ og placere den under den madlavning del af grill i det afgrænsede område. Det udpegede område vil være flad og har et beslag til at sikre tank til grillen. Det vil også være tæt på propan stik på BBQ.

•Skub beslag fra Grillen på propan tank og stramme på plads. Du kontrollere tanken er stabil og ikke bevæger sig frem og tilbage. Tanken skal passe stramt ind i det afgrænsede område.

•Sæt propan stik fra BBQ propan tanken ved at placere stik på tråde af propan tank og dreje det mod uret indtil hånd stramt. Ikke stramme med værktøjer; hånd spænd kun. Teflon tape kan bruges på trådene af propan tank før montering af stik til at garantere en pasform.

•Drej på ventilen til propan tank og se for gaslækager. Propan har en tydelig lugt og kan opdages nemt hvis det utæt fra tanken eller stikket. En let hvislende støj også indikere en lækage. Hvis en lækage er opdaget, straks slukke ventilen og ikke bruge indtil grill eller propan tank problemet er løst.

Tips & advarsler

  • Altid ændre en propan tank i et godt ventileret område, helst udendørs.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com