Hvordan man opbygger en murværk & mursten haven væg

March 8

Hvordan man opbygger en murværk & mursten haven væg

En simpel haven mur tilføjer karakter og charme til dit hjem. Du kan bruge gærdet til at oprette en hævet bed have eller adskille dine blomsterbede fra dit græs eller terrasse område til at tjene som et fundament for iskolde, nasturtium eller andre efterstillede vin. En murværk eller mursten mur er baseret på cement til at sikre murstenene sammen. Denne type af væg kan udvides så længe du ønsker, så mængden af leverancer skal du varierer.

Instruktioner

•Mark omkredsen af din væg, ved hjælp af små, træ stakes. Brug en plan for at sikre, at indsatserne er i overensstemmelse med hinanden.

•Dig en grøft, hvor du planlægger at lægge mur, ved hjælp af en skovl og murske. "Bedre boliger og haver" anbefaler at gøre denne trench dobbelt så bred som din væg, 2 inches længere end din væg og så dybt som frost linje i dit område. For at bestemme din frost-line dybde, kalde din county bygning inspektør. Sikre skyttegrav er niveau.

•Mix cement og vand i en spand ved hjælp af en anden murske for at blande dem. Fyld renden med cement til lige under linjen jord, sprede det ud med en murske. Dette vil være i bunden af din væg. Tillad cement hærde i tre til fire dage.

•Mix en frisk parti af cement til brug som mørtel. Sprede en tynd cement linje langs bunden af renden og lægge mursten på langs linjen. Du skal have to rækker af mursten, ene bag den anden. Når du arbejder, med jævne mellemrum kontrollere for at sikre mursten er niveau.

•Sæt en anden tynde lag af mørtel på murstenene du lagde og placere en anden række af mursten på toppen. Bruge en lille halv-mursten i slutningen, så vakler den anden række af mursten, så det sidder over, ikke direkte på toppen af mursten under den. Lå to flere runder på denne måde og lægge cement til det næste lag.

•Sæt bølgepap mursten bånd direkte på mørtel på den næste række. Plads én uafgjort hver 12 inches. Dække mursten og mørtel båndene med endnu et lag af mursten.

•Work på denne måde, placere en mursten binde hver fire rækker, indtil væggen når den ønskede højde. Derefter anvende en anden lag af mørtel.

•Sæt den sidste række af mursten "hovedet på," så at den korte side af mursten vender mod dig. Du skal kun bruge én række, fordi hver mursten vil dække de to rækker når det er lagt "korte side om." Arbejde langs denne række, indtil du har lagt alle klodser og tillade væggen for at tørre. Mørtlen vil helbrede over flere dage, bindende din nye have mur.

Tips & advarsler

  • Konstruere din mursten og murværk væg på en varm dag, hvor ingen regn ventes.
  • For at finde ud af, hvor mange mursten skal du købe, bruge mursten konstruktion lommeregner tilgængelige på www.csgnetwork.com. Ved at angive størrelsen af din planlagte mur og størrelsen af mursten, kan du få et nummer. En standard-størrelse mursten er 8 2 1/4 inches.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com