Hvordan til at disponere over en lavenergi pære

March 8

Hvordan til at disponere over en lavenergi pære

Energimæssig uafhængighed og sikkerhed Act of 2007 kræver en langsom Skift fra standard glødepærer til mere energi-effektive pærer starter i 2012 ifølge EnergyStar opdeling af det amerikanske Department of Energy. Kompakte fluorescerende (CFL) pærer, lysstofrør og LED-lamper forbruger mindre energi end glødepærer, men fluorescerende belysning også indeholder komponenter, der kan være farlige for miljøet. I 2010, er bortskaffelse af disse elementer reguleret af staten og lokale agenturer, så varierer afhængigt af område.

Instruktioner

•Kontrollér med din lokale affaldsbortskaffelse carrier (det selskab, der opfanger dit skrald og genvinding) til at finde ud af, hvis det giver mulighed for lavenergi-pærer i skraldespanden, eller hvis det har et genbrugsprogram.

•Sno pære i en plastik krukke eller pose før smide det i skraldespanden hvis virksomheden skrald tillader energibesparende pære bortskaffelse i regelmæssig papirkurven. Indpakning pæren kan hjælpe med at forhindre kviksølv dampe fra flygter hvis pæren bryder.

Kortindgangsdør den forhandler, hvor du købte pære til at finde ud af, om butikken har et genbrugsprogram. Store hjem forbedring butikker, såsom Lowes og Home Depot, har genbrug programmer for lysstofrør og CFL pærer i nogle af deres placeringer.

Kortindgangsdør din tilstand 's miljø agentur (Se ressourcer) for mere information om regler og programmer i din tilstand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com