Hvordan man kan spise asiatiske pærer

March 9

Hvordan man kan spise asiatiske pærer

Asiatiske pærer har mere til fælles med æbler eller ferskner end de gør med deres europæiske pære modstykker. Asiatiske pærer kan få lov til at modnes på træet, mens europæiske pærer må plukkes og lov til at modnes fra træet, ellers de kan smage dårligt. Derudover er asiatiske pærer almindeligvis runde, i modsætning til europæiske pærer med deres mere velkendte pæreformet figur. Her er hvad du behøver at vide for at tilberede og spise en asiatisk pære.

Instruktioner

•Pick asiatisk pære fra træet hvis det vokser hvor du kan gøre dette. Hvis du køber asiatiske pærer fra et supermarked, Vælg pærer der har de samme fasthed som modne æbler, og har endda farve i huden uden pletter.

•Wash den asiatiske pear grundigt. Hvis du påtænker at blot spiser pæren, tage en stor bid, ligesom du ville gøre med et æble. Ingen yderligere forberedelse er nødvendig, medmindre pæren er ved at blive kogt.

•Forbered pære efter opskrift instruktioner hvis du agter at tilberede pæren. Dette kan omfatte terninger det, udskæring det eller skrælning off huden før madlavning eller bagning. Det er muligt at erstatte asiatiske pærer på enhver opskrift, der opfordrer til traditionelle pærer, som mange apple-baserede opskrifter.

Tips & advarsler

  • Asiatiske pærer er også kendt som kinesisk pærer, japanske pærer, Sand pærer, Nashi pærer og apple pærer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com