Hjemmelavet renere for K & N luftfiltre

March 9

Et snavset luftfilter kan alvorligt hæmme din bils ydeevne. Reduceret hestekræfter, dårlig gas kilometertal og langsom acceleration er alle tegn på, at et nyt luftfilter er i orden. K & N, en performance dele selskab, producerer et stof air filter, der kan vaskes og genbruges. Disse filtre er dyre, som er den anbefalede rengøringsmiddel. Du kan spare penge ved at gøre en hjemmelavet renere for dit K & N filter med produkter let tilgængelige i de fleste køkkener.

Instruktioner

•Tag luft filter fra bilen, og skyl det med vand fra en haveslange. Hold filteret i en hånd, og spray fra top til bund for at fjerne bebyggede skidt og snavs.

•Pour 1 kop bagepulver i en lille skål, og tilsæt vand nok fra slangen til at gøre en tyk pasta. Bagepulver er mildt slibende og kan krat fra jorden-i snavs fra folderne i filteret uden at beskadige den skrøbelige filtermateriale.

•Rub bagepulver indsætte over overflader af filteret, arbejder det ind i folderne og sprækker med dine fingerspidser. Angiv filteret på en solrig beliggenhed og lad pastaen suge ind i filteret i 15 minutter.

•Rinse bagepulver indsætte fra filteret med slange, gnide foldes forsigtigt med fingrene. Køre rent vand over hver overflade af filteret, indtil vandet løber klar og ingen spor af hvide pasta forblive på stoffet. Lad filteret lufttørre.

Tips & advarsler

  • Vask dit K & N filter hver 50.000 miles til optimal ydeevne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com