Hvordan at rigge en stald trisse

March 9

Hvordan at rigge en stald trisse

Laden trisse systemer er designet til at indlæse tunge genstande fra det vigtigste område af laden til enten loft eller haymow. Ældre designs bruges en hest som en pull mekanisme til at betjene reb, så en trisse system ville løfte masser af hø og køre ned et spor til loft eller haymow. Opererer på samme måde i dag, kan systemet arbejde med en moderne drevet spiltrukket at flytte hø eller andre elementer.

Instruktioner

•Anbring luftfartsselskab i midten af den glideskinne, der udvider længden af laden.

•Suspend den vigtigste remskive på krogen nedenfor Flyselskabet. Konfigurer 4 udkast remskiver i en feeder type system til at guide kabel eller reb fra hejse mekanisme og kontravægt på begge sider af sporet, op gennem de vigtigste remskive. Det betyder, montering et udkast til remskive i hver ende af banen og et andet par--en på hver side--om halvhøj mellem banen og den placering, hvor de trækker mekanisme og modvægt vil være.

Uddelingen en endelige udkast trisse ned lav på niveau med den trækker mekanisme til at gøre en level linje fra denne remskive, at uanset hvad vil trække rebet, for eksempel en hest, spiltrukket eller 4-hjulet RV.

•Thread den tunge reb eller kabel gennem første det laveste trisse nær den trækker mekanisme, derefter udkast remskive på siden af banen. Køre kabel eller reb langs sporet til den vigtigste remskive og tråd det på den ene side, under trisse--ikke ovenfor.

•Køre den kablet eller reb langs de resterende spor til udkast til remskive for enden, derefter ned til de lavere udkastet til remskive på siden af riggen. Lægger vægt på at ende af rebet.

•Thread sekundære rebet eller kabel gennem de vigtigste remskive på anden siden af den eksisterende reb, denne ene kommer op og over remskiven. Ikke krydse disse linjer. Når den trække mekanisme flytter den vigtigste kabel, vil denne sekundære reb eller kabel stiger og falder efter handlingen af remskiven.

•Sæt den forreste ende af den vigtigste kabel eller tov, der ikke har den vægt, der er knyttet til det at trække mekanismen. Som kabel eller reb er trukket, vil sekundære kabel eller reb stige som en trisse spin. Objektet kan derefter flyttes langs med sporet til den ønskede placering og sænkes ved at vende det trækker mekanisme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com