Bean planter & oplysninger om, hvordan de vokser

July 4

Bean planter vokser i en bred vifte af klima og jordbundsforhold, hvilket gør dem en fælles og alsidig haven grøntsag. Da der er mange typer af bønner, fortrolig med de særlige voksende krav til din valgte sort.

Vækstcyklus

Bønner er varm-sæson grøntsager. Plante dem når jorden er varm og alle faren for frost er gået. Normalt er det i midspring, afhængig af placering. Det normalt tager ca. tre til fire måneder for bønner til at modne men varierer med sorten. Bush bønner kan være klar til at høste inden for 57 dage efter plantning.

Vanding

De fleste bønner kræver omkring en tomme af vand pr. uge. De er følsomme over for både overwatering og tørke. Gennemførelsesstadier spiring de er særligt følsomme over for overdreven vandstand og vil rådne hvis de forbliver i våd jord for længe.

Blomstring, modenhed og høst

Bean planter udvikle blomsterknopper, som modnes til bean bælg. Blomsterknopper frafald eller undlader at udvikle i varme eller blæsende forhold. Høst bønner sent om morgenen når nogen duggen er tørret når bælgene er fuldt modne men bønnerne er ikke helt udviklet. Bønner bør ikke udstående fra bælg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com