Hvordan til at indhegne en gård på en ekstrem Budget

March 9

Hvordan til at indhegne en gård på en ekstrem Budget

Hvis du venter indtil du har penge til at gøre hjem forbedringer, lader det til det eneste, der får udført er at tilføje mere til "to-do"-liste. Når budget ikke tillader, gøre undertiden børn eller kæledyr venter på et hegn næsten umuligt. Hvis dit behov for et hegn er umiddelbar, bygge en midlertidig hegn fra billige materialer indtil budgettet tillader andet. Alternativt er der andre måder at bygge et hegn uden at sprænge banken.

Instruktioner

•Visit tømmer yards, kuratorer og hjem forbedring Centre og spørge, om de har nogen rabat tømmer. Træ, der anvendes til indhegning har undertiden fejl, der ikke påvirker dens brug men fordi betalende kunder foretrækker fejlfrit stykker, træ ender i en rabat bin.

•Kontrollér Craigslist og din lokale avis ofte at se, hvis nogen erstatter nuværende hegn med nye hegn. I sådanne tilfælde kan du få metal, vinyl eller øvrige hegn materialer til næsten ingenting så længe du kan levere arbejdskraft.

•Opkald nonprofit og brugte butikker for at se om de har nogen donerede fægtning på side. Habitat for Humanity (habitat.org), for eksempel, lagre en stor mængde af bygningen og hjem forbedring materialer. Du kan ikke finde nok hegn for at gøre din hele værftet, men hvis du bruger fælles hegn leverer som kæden link, du kan afhente meget af hvad du har brug for en brøkdel af prisen. Når du køber din forsyninger til en nonprofit hjem center, hjælper de penge, du kan bruge til at købe dine leverancer dem i nød.

•Spørg dine umiddelbare naboer til pitch. Hvis dit nye hegn vil gavne dine naboer, spørg hvis de er villige til at bidrage halvdelen af omkostninger og arbejdskraft for den del, der grænser op til deres ejendom.

•Consider opbygge en delvis hegn, hvis behovet er på grund af privatlivets fred spørgsmål. Så længe dine naboer ikke er højere end du er, vil en 6-fods høje delvis del af hegnet give dig og din familie privatliv uden at det koster en formue.

•Visit et hjem forbedring center for midlertidige hegn forsyninger eller hvis hegnet er at beskytte haven mod vilde dyr. Ikke kun gøre de fleste hjem Centre lagerfører billig hønsenet og netting, men de fleste har eksperter på hånd, der kan fortælle dig hvad du skal bruge og hvordan at fuldføre dit projekt.

Tips & advarsler

  • Før du bygge dit hegnet, kontrollere zoneinddeling koder samt alle boligejere foreninger i dit nabolag. På den måde kan du sikre har hegn ikke nogen restriktioner, såsom hegn materiale, højde eller farve begrænsninger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com