Hvordan du opretter en Topiary enebær

July 4

Hvordan du opretter en Topiary enebær

Juniper er en familie af stedsegrønne buske eller små træer, der er kendetegnet ved tætte løv, der består af små nåle. På grund af den tætte løv er enebær buske gode kandidater til topiary. Enebærbuskene er ofte valgt for topiary kegler og spiraler på grund af deres naturlige konisk udseende. Enebær topiary skal være omhyggeligt planlagt og trimmet så at grønt løv er efterladt på enhver gren, som man skærer tilbage. Enebærbuskene er ikke i stand til at udvikle nye vækst fra nøgne stubbe.

Instruktioner

•Mix en løsning, der indeholder én del blegemiddel og ni dele vand i en blanding spand. Mætte en ren klud med denne løsning og tørre vinger på din Sakse med det. Rense knivene i begyndelsen og slutningen af hver beskæring session og igen før man går videre til en ny busk til at undgå spredning af sygdomme som meldug.

•Undersøg form af enebær træ. En enebær form vil bidrage til at foreslå form af de topiary, som du beskære træet ind. For eksempel kan en enebær med en teardrop form let trimmes til en kegle eller spiral. Enebær med en cirkulær figur kan trimmes til bolde. Enebær med en kvadratisk form kan være egnet til squat topiary som rektangler eller kvadrater samt hække.

•Vælg en topiary form, der passer til formen af enebær. Formen wire er en fast retningslinje, der vil hjælpe dig med kvartalsvise afpuds. Åbn formen topiary langs sømme og lukke det over enebær. Sæt formen topiary i jorden med indsatserne i bunden af formen. Træk grene af enebær ud af buret lavet af wire form, så de obskure formen wire.

•Trim af enebær filialer, således at de flugter med formen wire. Fjern aldrig mere end 1/3 af enebærs samlede vækst over en trimning session. Hvis du ikke kan opnå den ønskede topiary form i én session, fjerne nogle af vækst under hver session. Plads trimning sessioner ud hver tre måneder.

•Conduct regelmæssig vedligeholdelse trimning på din enebær topiary hver tredje måned. Tillad enebær til at udfylde og obskure formen topiary wire.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com