Typer af lav-vedligeholdelse værftet hegn

March 10

Manglen på regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning kræves af alternativer til traditionelle træ-hegn materialer opveje deres høje startomkostninger. I modsætning til træ vagtposter og hegn brædder, lav vedligeholdelse alternativer modstå vejr relateret forringelse og kræver ikke årlige lakering. Med lang levetid og lav vedligeholdelse i tankerne, kan du vælge den rigtige type af hegn til din værftet.

Vinyl værftet hegn

Vinyl, en type plast, er en holdbar, rådne materiale. Vinyl-hegn producenter går til store anstrengelser for at gøre deres produkter forekomme attraktivt og efterligne traditionelle hegn materialer. Den mest almindelige form af vinyl værftet hegn er en færdigstøbte vinyl panel. Omtrent 6 fod bred af 6 fod høj, efterligner panelets skimmel udseendet af et segment af traditionel, lodret hegn brædder. Men fordi panelet vinyl-hegn er en enkelt, integreret enhed, det har ikke huller og giver øget beskyttelse af personlige oplysninger i forhold til en traditionel plankeværk. De fleste fabrikanter fremstiller vinyl værftet fægtning paneler som en enkelt komponent i en hel konstruktion; panelet lås med specialdesignede vinyl skinnerne og stillinger. Vinyl indlæg understøtter normalt ikke en belastning, men snarere fungerer som ærmer til at dække pre-installeret metal eller træ hegnspæle. Selv om de fleste vinyl-hegn materialer ankommer i en lys hvid, tillade specielle primere builder til at anvende maling af enhver farve. Hvis venstre umalet, svinder fabrikken farve vinyl hegn meget langsomt. Vinyl værftet hegn er stort set vedligeholdelsesfri; det rådner ikke og en lejlighedsvis spray med en haveslange fjerner snavs og støv.

Kæde-Link indhegning

Selvom fandt uinteressant af nogle, korrekt installeret kæde-link indhegning kræver lidt vedligeholdelse og varer næsten en menneskealder. Typiske kæde-link hegnet består af to materialer, der er meget modstandsdygtigt over for forringelse: galvaniseret metal og beton. Metalkomponenter af en kæde-link hegn gennemgå en proces kaldet "galvanisering." Galvanisering frakker metalkomponenter med en rust-resistente sammensatte, såsom zink, og øger materialer levetid. Bygherrer indkapsle en kæde-link hegn galvaniseret metal indlæg i beton. Som det fremgår af romerske ruiner, konkrete varer gennem tiderne. Selv om en nøgen kæde-link hegn udsætter værftet til forbipasserende, privacy skærme og bambus gulvbelægning tillægger let kæde-link indhegning, indlæg og rails. Spærring af sjældne forekomst af rust er en hurtig spray med haveslangen alle, der er nødvendig for at opretholde en kæde-link hegn.

Betonblok væg

Selv om bygningen betonblok væggen generelt kræver mere arbejde end en vinyl eller kæde link hegnet, giver det færdige produkt uovertruffen beskyttelse og holdbarhed. Et korrekt opbygget konkret står stærkt mod næsten alt under et jordskælv. Mens et malet beton væg kræver lejlighedsvis lakering, konkrete pletter sive ind i væggen porøs overflade, forbliver lyse og kræver mindre hyppig vedligeholdelse. En ufærdig betonvæg kræver intet mere end en lejlighedsvis spray ned med slange. Men hvis sprinklere pels konstant en betonvæg med mineral-lastet vand, en efflorescent DIS udvikler sig på de konkrete overflade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com