Hvad er tre typer af Evergreens?

March 10

Hvad er tre typer af Evergreens?

Landskabspleje træer kommer i alle former og størrelser, men evergreens er fundet i næsten alle geografiske områder, er lav vedligeholdelse og tilbyder skønhed, skygge og modstandskraft i al slags vejr. Der er mere end to dusin forskellige typer af evergreens; nogle hyppigere end andre. Vælg evergreens, der er hjemmehørende i din placering for de bedste vækst resultater.

Stedsegrønne Basics

Evergreens bo green alle året rundt - dermed deres navn. Stedsegrønne træer er fundet i naturen såvel som i anlagte områder i by eller forstad indstillinger. Nogle vokse hurtigere end andre, have forskellige former og vokse til forskellige højder. Hvis du er interesseret i at plante en stedsegrøn træ i din værftet, vælge en sort, som vil blomstre i din voksende zone. For eksempel, er et eucalyptus træ mere velegnet til varmere, sydlige himmelstrøg som Southern California end upstate Michigan.

Eukalyptus

Et eucalyptus træ er et populært valg for gartnere lever i varmere områder. Træet er hurtigt voksende, at nå mellem 3 og 6 fod af nye vækst hvert år. Eukalyptus blade tilbyde en sød, skarp duft, og træet bevarer sine blade året rundt. Barken af eukalyptus træ er især aromatiske så godt.

Nåletræer

En nåletræ er en stedsegrøn med smalle blade eller nåle, der tilbyder anvendelser for læhegn, hække, privacy skærme og generelle landskabspleje. Nåletræer er populær i hele USA, og er mere almindeligt kendt som fyrretræer. Giant Sequoia er en af de største, vokser til mere end 250 fod i den nordlige Californien Sierra Nevada-bjergkæden. Fyrretræer er modstandsdygtige, modstå tørke og er meget lav vedligeholdelse. Fyrrenåle falder lejlighedsvis, men fyrretræ bevarer sine nåle og farve året rundt, selv i koldere himmelstrøg.

Cedar

Cedertræer er stedsegrønne planter fundet i nordvestlige USA. Træet er en hårdfør, smuk eksempel på en indfødt skov evergreen, kendt for sin duft og størrelse. De mest almindelige sorter af cedertræ er den western red cedar, Douglas Gran og den vestlige hemlock, ifølge ørkenen College. Cedertræer vokse mere end 200 fod høje og producere kegler i varierende størrelser. Nåle af cedertræer er flade og ofte har afrundede tips; nogle er en gullig-grøn farve, mens andre er dyb grøn. Cedertræer er meget hårdføre og vokse godt i det vestlige USA såvel som i våde kystområder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com