Tips til rengøring sølv belagte ting

March 10

Tips til rengøring sølv belagte ting

Udtrykket silver plade refererer til objekter, der har en tynd fernis af rent sølv over en base af en sekundær metaller som nikkel, sølv, kobber eller zink. Den rent sølv er levet op til overfladen af uædle metaller ved en elektromagnetisk plating proces først udviklede i 1830-erne. Med de uædle metaller bruges i denne proces, er sølv plade stykker sværere iført og mindre tilbøjelige til at skade end dem lavet af rent sølv. Rengøring sølv plade kan opnås med et par husholdningsartikler eller polering produkter købt specielt til opgaven.

Sølv renere pasta & Dip produkter

Guld standard for rengøring sølvplade effektivt og sikkert er med en lav slibende sølv polsk. Anvendes med et rent håndklæde over overfladen af varen, polske opfanger snavs og plette og er derefter poleret væk med en anden ren klud. På sølvfad polsk elementer vil du blot ønsker at sikre, at du bruger en lav - til ikke-slibende egnet til sølv plade, som mest på detailmarkedet. For sølvplade stykker med dimensionelle dekoration og masser af fine detaljer eller tunge gravering, kan flydende plette flyttefirma være en tidsbesparelse over formen pasta. Varen er gennemblødt eller tørres ned med anti-plette løsning og vil næsten øjeblikkeligt være vendte tilbage til sin oprindelige glans. På grund af dip stil sølv rengøringsmidler undertiden Ætsende karakter varen derefter skylles af løsningen og tørret. Dyp sølv rengøring produkter sælges under mange navne herunder Hagerty og Tarn-X.

Hjemmelavet rengøringsmiddel

For at fjerne meget mild plette på sølvfad objekter, kan du vaske dem i varmt vand og husholdnings flydende dishsoap. Dyp en ren, blød klud i opløsningen, og forsigtigt krat objektet og skylles gentagne gange i rent, varmt vand. Tørre stykker med en ren og tør blød klud og buff til en skinne.

Anti-plette rengøring og opbevaring klude

Blød bomuld flannel klude imprægneret med sølv polsk tjene som en et-trins rengøring og polering værktøj for sølvplade elementer. Mange er to-sidet klude med en side til rengøring og den anden til raspning til en høj glans. De sælges som en bekvemmelighed og kan være taget let på ture og opbevares sikkert overalt i hjemmet hvor ofte nødvendigt. For at forhindre ophobning af oxidation og plette, er opbevaring klude og tasker fremstillet med zink metal tråde og anti-plette kemikalier, der væsentligt reducerer behovet for at rense og polere sølvplade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com