Hvordan man opbygger en sti på en skråning

March 10

Hvordan man opbygger en sti på en skråning

Veje tilføje elementet indbydende haver; de inviterer os i ved at tilbyde en nem måde at slynge sig gennem og nyde udsigten. De er funktionelle samt; gartnere bruger veje til trillebøre og andet udstyr. Opbygge en sti på en skråning, der har god dræning og fod, der ikke er glat. For yderst stejle skråninger, skære niveau kører sammenføjet med trin eller zigzag stien over bakken.

Instruktioner

•Hammer stakes i jorden og forbinde streng til dem om at vise omridset af begge sider af stien, der skal være mindst 3 fod bred at tage højde for bredden af jernbanen bånd. Ideelt, hældning stiger gradvist; omkring 1 tommer per fod. Zigzag vej for at opnå en gradvis stigning. Grave i siden af hældningen med en skovl til at gøre stien zigzagged bredere, hvis nødvendigt.

•Tag 2 eller 3 inches af snavs så stien bliver lavere end jorden omkring den. Senere, når du fylder den med bark, vil det være lidt højere end jorden omkring den.

•Sæt niveau hvert par fødder langs stien. Bruge skovlen til at gøre vejen så plan som muligt fra side til side; flytte dynger af snavs at fylde på steder, hvor snavs er mangler. Fjern sten, ekstra snavs og debris at gøre en glat sti.

•Dig 4-tommer dybe grøfter langs begge sider af stien til jernbanen bånd, der skal fungere som den grænse, at hvile i. Linje stien med ukrudt-barriere klud hele vejen ind i skyttegravene, så jernbanen bånd vil hjælpe med at holde det på plads. Tryk på haven hæfteklammer i klud i andre steder at holde det sikkert.

•Sæt den smalleste side af jernbanen binde i skyttegravene, så den smalle side bliver dens bund. Uafgjort vil stå op omkring 5 inches over snavs skyttegrav. Hammer en eller to 12 tommer stakes diagonalt gennem jernbanen binde i snavs Hvis hældningen er så stejl, at jernbanen slips kan blive forskubbet.

•Fyld sti med bark indtil det mindst 3 inches dyb og fuldstændig dækker weed-barriere måtten. Rake for at glatte og niveau.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com