Vindue behandlinger for lukkede terrasser

July 5

Vindue behandlinger for lukkede terrasser

En lukket gårdhave er en ideel løsning for dem, der ønsker en skyggefuld og bug-fri plads til dit hjem. Screenet i eller glastag, en lukket gårdhave tilføjer værdifulde firkantede optagelser til dit hjem og bringer i en masse af lys. Glarmestre er nyttig for filtrering eller blokering lyse sollys samt skabe privatliv i en ikke-så-private landskab. Brug tekstiler, der er behandlet for solbeskyttelse at gøre disse vindue behandlinger vare længere.

Sovende våbenhus

Din lukkede terrasse kan tjene som en sovende veranda. Disse rum stammer fra omkring 1900-tallet, fordi den herskende tro var at frisk luft bidraget til at lindre symptomerne på tuberkulose og andre luftvejssygdomme. Hvis dine lukkede gårdhave fungerer som et soveværelse, linje i toppen af hver åbne rum med træ gardinstænger, og hænge vejrbestandig gardiner med øskner eller fanen toppe. Danne en konstant strøm af gardiner over hele åben plads til at gøre dagtimerne sover en mulighed.

En naturlig fornemmelse

Hænge vindue behandlinger i din lukket gårdhave, der bringer en naturlig fornemmelse til din indretning. Bambus blinds, linned, tændstik roll-up blinds, ubleget musselin, myggenet eller naturlige træ plantage skodder er gode valg. Lige paneler af stof holdt tilbage med roping låner en blød men naturlige føler, at din windows.

Kapper

Hænge dekorative kapper i din lukkede terrasse at holde lyset strømmer ind samtidig med at tilføje en ramme til dine synspunkter. Hænge en simpel one - til to - foot hængende stof materiale eller en dekorativ malet træ valance, der er specialbygget til at ramme din windows. Sy en stof dækning for din valance ramme, eller dække det med bark og kvist design for en rustik fornemmelse.

Sætte scenen

Brug røde gardiner i en kraftig silke eller fløjl stof på tegne stænger på tværs af et stort vindue på afsnittet gårdhave, der rager ud længst i gården. Tegne vindue behandlinger som fase gardiner til at afsløre opfattelse af din baggård landskab.

Lidt Romantik

For en lukket gårdhave, der er en romantisk oase, hænge florlet, flydende vindue behandlinger, der vil blafre i vinden. Tekstiler med en glans vil reflektere candlelight, tilføje en ekstra glød til din plads. Blondegardiner tilføje altid et strejf af romantik, som gør tekstiler i røde og dyb lilla. Soft touch Velvet giver en luksuriøs touch til ethvert rum.

Hardware

Den hardware, du vælger for dine lukkede gårdhave vindue behandlinger bør have en stærk arkitektonisk føler, der minder om udendørs. Sort smedejern i en simpel form eller grønne silhuetter er et godt valg. Bambus eller andre naturlige træ polakker ser attraktive med skildpadde shell mønstrede korsblomster. Andre relevante finial figurer er blæst glas, leaf mønstre og vævede vidje kugler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com