Hvordan man laver trapper slidbaner & Trim

March 11

Hvordan man laver trapper slidbaner & Trim

En trappe består af tre hovedkomponenter: stringere, der er de vinklede understøtter på siderne af trappen, der holder alt op; stødtrin, som er de lodrette front bestyrelser mellem trin; og slidbaner, der er de vandrette flader af trin. Slidbaner er den mest synlige del af det færdige produkt, så det er vigtigt at vælge høj kvalitet bestyrelser.

Instruktioner

•Measure bredden på trappen på toppen af stringere. Hvis trappen har en mur langs ene eller begge sider, måle på væggen. Ellers, måle til en tomme ud over stringere.

•Med din blyant, mark 2 af 10 board på den måling, du tog. Bruge tri-pladsen til at gøre en lige linje over bestyrelsen på mærket. Med din rundsav, skære bord på linjen.

•Tag din nyligt cut slidbane og lægge den på langs på toppen af den resterende del af bestyrelsen, med enderne flugter med hinanden. Spore en linje langs anden enden af slidbanen på overfladen af de resterende bord, til at duplikere længden af slidbanen med din blyant. Fjern slidbanen og skære bord på linjen. Gentag, indtil du har så mange trin som du har brug for.

•Indstil bestyrelser i sted på toppen af stringere, og sikre dem ved hjælp af boret og træskruer, boring lige nedad på forsiden slidbane til de øverste kant af stringere. Brug tre skruer på hver ende af hver slidbane, arrangeret i en lige linje. Vask hver skrue lige under overfladen af træet. Hvis der er et center stringer, skrue slidbane ind i det så godt.

•Køre den bælte sander langs forsiden og øverste kant af hver slidbane, glat front og fjerne de skarpe hjørner. Hvis siderne af slidbaner bliver synlige, sand i siderne.

•Measure for placering af trim, som vil putte ind i den bageste indre vinkel på hvert trin, hvor risers og slidbaner mødes. Skær trim stykker til størrelse og søm dem til trappen med trim negle. Synke negle til lige under overfladen af træ med nailset.

Tips & advarsler

  • Bær altid øjenbeskyttelse, når ved hjælp af en rundsav.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com