Hvordan at fjerne vand pletter fra Cedar loft

March 11

De rige farver af cedertræ kan bringe en varm følelse til dit hjem. Når det bruges som byggemateriale i loftet, cedar holder op ganske godt, selvom snavs og vand pletter kan undertiden misfarve den naturlige skønhed af træ. Fjerne vand pletter så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skade og misfarvning forårsaget af en blødning af kemikalier i behandlede cedertræ.

Instruktioner

•Flyt eller dække møbler og andre elementer, der kan blive beskadiget under rengøring af din cedertræ loft. Hvis du ikke kan flytte tunge møbler, placere plast eller lærred drop klude over stykker for beskyttelse.

•Mix sammen vand, trinatriumphosphat og blegemiddel i en plastik spand. Trinatriumphosphat er en pulveriseret sæbe på home-forbedring butikker og masse merchandising. Forholdet mellem ingredienser skal være 1 kop blegemiddel, 1 kop trinatriumphosphat per gallon af vand.

•Tag på gummihandsker til at beskytte mod irritation fra de stærke kemikalier, angive en stige, så du kan nå loftet og begynder at skrubbe vand pletter med et krat pensel. Du kan også bemærke meldug på dit loft; dette også kan skyldes vandskade, men blegemiddelopløsning bør fjerne dem.

•Opret en anden, alternativ potent vaske for din cedertræ loft der indeholder en gallon af vand og 4 ounce af oxalsyre krystaller. Oxalsyre er en giftig kemisk og vil brænde din hud og øjne kommer i direkte kontakt med stoffet. Bære beskyttelsesbriller og gummihandsker og arbejde omhyggeligt med væsken.

•DIP din scrub pensel i oxalsyre blandingen, Ryst forsigtigt til at fjerne overskydende vand og forhindre drypper på gulvet. Krat vand pletter på loftet, derefter skylles med ferskvand. Tillad cedertræ til lufttørring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com