Hvordan man Wire en enkelt Pole roligt Switch & grundstødning Outlet

March 11

Det er almindeligt at installere en switch og outlet i samme elektriske boksen og forbinde dem sammen. Denne måde, har du en nem måde at slukke for strømmen til en hængende lampe, der sættes i eller nogle andre apparat. Det er ligegyldigt hvilken slags switch du bruger denne konfiguration, så længe det er normeret til den belastning, du vil placere på det. Det samme gælder for outlet, selv hvis du installerer parret i et badeværelse eller andre fugtige sted, det bør være en jorden skyld afbryde (GFI) outlet.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen, før du begynder ved at vende ud breaker i de vigtigste panel, der styrer kredsløbet.

•Træk kredsløb kabel gennem bagsiden af en to-bande elektrisk boks og give dig omkring 8 inches af slæk. Fjern 6 inches af beklædningen fra kablet med en hobbykniv og separat i ledninger. Derefter strimler 1/2 tommer af isolering fra enderne af de sorte og hvide ledninger med en wire stripper.

•Klippe åbne en skrot stykke elektrisk ledning omkring 6 inches lang og fjern ledningerne. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra de sorte og hvide ledninger.

•Tilslut ene ende af 6 tommers længde sort wire messing skrue på siden af den outlet, der står over for parameteren. Du kan sædvanligvis gøre dette ved at skubbe ledningen i et Self fastspænding hul bag skruen. Hvis der er ingen skrue, gøre en uret krog i sidste ende af wiren med tænger, Pak det omkring skruen og stramme skruen med en skruetrækker. Slut den hvide ledning til tilsvarende sølv skruen på samme måde. Endelig, forbinde de nøgne jordledningen til grønne skruen i bunden af forretningen. Skru forretningen i det elektriske felt.

• Tilslut den sorte ledning fra stikkontakten til bunden messingskrue på afbryderen, og den sorte ledning fra huset kabel til top messing skrue. Loop jordledning fra outlet omkring jorden skrue af parameteren, efterlader en hale længe nok til at vride med jordledning kredsløb, og stramme skruen. Skru switchen på det elektriske felt.

•Twist to hvide ledninger i boksen sammen med uret med tænger og derefter skrue på en wire cap. Sørg for ingen metal viser uden for fælles landbrugspolitik. Derefter twist sammen enderne af to jorden ledningerne. Du behøver ikke at lægge loft over disse.

•Skub alle ledningerne i den boks og derefter skrue på en dækplade. Endelig, Tænd for strømmen til kredsløbet tilbage. Hvis du har installeret en GFI stikkontakt, Tænd kontakten og teste forretningen ved at skubbe parameteren test. Det bør blive i. Tryk på andre for at frigive den.

Tips & advarsler

  • Ledningsføring en GFI stikkontakt er ikke anderledes fra ledningsføring en regelmæssig grundstødning outlet, undtagen vil der være en etiket, der fortæller dig at hvilke skruer til slut de indgående kredsløb ledninger. Følg anvisningerne på etiketten.
  • Altid installere en GFI stikkontakt i et sted i nærheden af vand. Det er en kode krav og beskytter dig mod elektrisk stød, hvis et apparat falder i vandet eller hvis du står i vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com