Hvordan at forankre en dag skur

March 11

Hvordan at forankre en dag skur

Det tager ikke meget af en vind til at løfte din nye metal eller plast dag kaste op i luften og tager det for en vild tur. En pludselig vindstød og alt det arbejde, du gjorde i hvordan man opgør det sammen til hus din dyrebare græsplæne værktøjer er væk. I nogle områder skal du få en tilladelse til at tilføje selv den mindste af skure til din værftet. Mange gange arbejdet på bygningen bliver nødt til at passere inspektion, før du kan opnå den endelige clearance for at flytte udstyr inde. En af de normale krav forankring den dag kastet til jorden.

Instruktioner

Forankring til et betonfundament

•Indstil en af vinklen ankre på den flade plade på indersiden af rejst skuret. Få vinkel anker som tæt på rammen af stald som muligt. Line up hul øverst på ankeret med hul på rammen i skuret. Kurven for ankeret bør bøje indad til skurets interiør.

•Mark på betonplade placeringen af det andet hul i ankeret. Gentag, indtil du har mærket hvert af de fire sider af rammen skur.

•Drill et hul svarende til størrelsen af de bolte, der fulgte med din vinkel ankre. Størrelse vil afhænge af størrelsen af din stald. Line op vinkel anker med rammen, og fastgør den ved hjælp af en bolt og møtrik. Indsæt den konkrete bolt i hullet i den vinkel anker, der er på linjer med de borede huller. Hammer eller køre det ind i betonunderlag på hver af de ramme understøtter. Din dag stald er nu forankret.

Forankring til et træ Foundation

•Drej sneglen forankre i jorden i hvert hjørne af skuret, så tæt på den træ foundation som muligt. Indsætte ankre på en 45-graders vinkel, så kun omkring 2 inches er synlige.

•Guide ene ende af metal kablet gennem den venstre bageste hjørne af dagen kaste og trække det igennem og ud til venstre forreste hjørne. Klippe det metal kabel med en nedstryger så mindst 24 inches strækker sig fra hvert hjørne. Gøre det samme med et andet stykke metal kabel begynder ved den højre bageste hjørne og trække det igennem og ud på højre forreste hjørne.

•Sæt enderne af metal kabel i venstre bageste hjørne med snegl anker i hjørnet. Wrap metal kablet rundt sneglen og spænd møtrikken, der holder kablet på plads. Bruge en 1/4-inch skruenøgle til at stramme møtrikken. Gentag dette trin med venstre forreste hjørne snegl. Fortsæt til højre side ankre.

•Sæt en skruetrækker gennem hullet i snegl i venstre bageste hjørne, drej, så kablet strammer. Gå til forsiden og gør det samme med snegl der. Gentag, indtil alle fire hjørner er strammet tilstrækkeligt.

Tips & advarsler

  • Hvis vinden opfanger under installationen af din stald, sted sandsække på gulvet og flytte til et sikkert sted, indtil vejret forbedres.
  • Indsæt snegl ankre så langt ned i jorden og som tæt på instituttet som muligt for at undgå at køre over fremspring med plæneklipperen. Dette kunne resultere i en brudt plæneklipper blade og hurtigt flyvende stykker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com