At skære koniske afstandsstykker på en tabel Saw

March 12

At skære koniske afstandsstykker på en tabel Saw

Hvis du planlægger at skære en masse koniske afstandsstykker, kan det være fornuftigt at købe en tabel saw taper jig fra din lokale træbearbejdning leverandør. Men for at gøre et par shims lejlighedsvis, der er ingen grund til at gå på bekostning af at købe en specialitet jig. Med et par stykker af træ rester du har sikkert i dit træbearbejdning shop, kan du hurtigt få set-up at gøre koniske afstandsstykker på bordet så.

Instruktioner

•Vælg to stykker af træ. Bliver en base at holde og guide materiale skal skæres og den anden er den brik, hvoraf shims vil blive skåret. Som et eksempel, har et stykke 1 x 2 tommer træ, 12 inches lang, hvorfra man kan skære fire 8-tommer shims tilspidset fra 1/2 tommer i den tykke ende. En base har et dejligt stykke af 3/4-tommer krydsfiner, måler 6 af 18 inches.

•Mark form af din shims på træ skal skæres, ved hjælp af en lige kant og en blyant. For at tage højde for tykkelsen af savklinge, skal at banen være 5/8 af en tomme fra siden af brættet og taper til et punkt 8 1/2 inches fra starten. Resultatet vil være en 1/2-x 8 tommer taper. Du vil have en shim trukket på hver af de fire hjørner af brættet.

•Indstil rip hegnet af tabellen så i samme afstand fra bladet som bredden af din base bestyrelsen; i dette tilfælde, 6 inches. De base bestyrelsen skal bare passe mellem hegnet og klingen.

•Sæt shim stock bestyrelsen til base bestyrelsen, ved hjælp af en af linjerne som en guide til har shim materiale strækker sig ud fra de base bestyrelsen. Brug brad negle eller slim træskruer for at fastsætte shim materiale bord til basen.

•Indstil saven klinge højde skal være lige over den kombinerede højden af de base bestyrelsen og shim materiale bord.

•Saw første shim ved at skubbe de base bestyrelsen mellem kørslen så blade og rip hegnet. Shim materiale vil fremspringende fra bunden, og savklinge vil skære shim målt som de base dias forbi vingen.

•Tag shim materiale fra bunden og flytte og vedhæfte shim bestyrelse til at udsætte en anden trukket shim, og Gentag savning proces. Genganger igen for de andre to shims til at blive savet fra brættet.

Tips & advarsler

  • Shim materiale skal være forsvarligt fastgjort til grundmaterialet. Ved hjælp af søm eller skruer, basen vil ende op med flere sæt af huller, når du er færdig.
  • At undgå skade, skal du bruge ordentlig sikkerhedsudstyr, når du håndterer en tabel så. Dette bør omfatte handsker, sikkerhedsbriller og en knivafskærmning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com