Hvordan man Braid græs måtter

March 12

Hvordan man Braid græs måtter

I varme, tørre lande tjener græs måtter som byggemateriale. Lave en simpel mat til en seng, eller Tilslut mange store måtter til at gøre en hytte. Hvis du er i en nødsituation, væve græs måtter for at skabe en lille, varme husly. Brug disse måtter i din have til at markere stier og muld områder mellem plante rækker.

Instruktioner

•Gather den lange græs i bundter omkring en tomme tyk. Lægge disse bundter til side; de vil falde fra hinanden lidt fordi de er stadig løs. Lægge dem langt nok fra hinanden, at de ikke blandes sammen.

•Sæt omkring 15 fleksible, bøjelige grene lodret og parallelt med hinanden på jorden. Line ender op, så godt du kan.

•Gather det første bundt af græs sammen i hænderne. Flette det over den venstre gren, under den anden gren, over tredje og så videre indtil du kommer til den sidste gren. Fortsæt med resten af din bundter, vævning andet over den første gren, tredje under den første gren og så videre.

•Klippe en 6-fods længde af sejlgarn. Start på det nederste venstre hjørne af måtten og flette det over den første gren og under den anden, vævning, indtil du når anden siden af måtten. På nederste højre hjørne, wrap sejlgarn engang omkring den første græs bundt ende. Fortsæt hele vejen rundt måtten. Sejlgarn holder måtten sammen.

•Tie sejlgarn ud på den nederste venstre hjørne af din mat. Snip væk eventuelle overskydende sejlgarn.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com