Sådan forbedre dit hjem med udskiftning Windows

March 12

Sådan forbedre dit hjem med udskiftning Windows

Der er flere måder, du kan forbedre dit hjem med udskiftning vinduer. Udskiftning af gamle og slidte windows er en simpel måde at forbedre udseendet af dit hjem, f.eks. Desuden, hvis du køber den rigtige udskiftning vinduer, kan du spare penge på energiregningen til hjem. Nogle windows-udskiftning er selv designet til at være lettere at rengøre og vedligeholde. Undersøge en række muligheder inden der træffes en beslutning om at sikre, at du forbedrer dit hjem så meget som muligt.

Instruktioner

•Look for U-faktor effektivitet rating. U-faktor måler hvor meget varme vinduerne udskiftning vil gennemføre. En lav U-faktor betyder mere energieffektive vinduer.

•Kontrollér ud r-værdi effektivitet rating. R-værdi måler hvor meget vinduerne udskiftning kan bidrage til at isolere dit hjem, og en højere F-faktor betyder mere isolerende effekt.

•Find udskiftning vinduer, der tilbyder dobbelt eller triple ruder. Denne funktion tilføjer flere lag af isolering til din windows og vil forbedre r-værdi. Gasfyldt vinduer, som har gas mellem ruderne, vil også forbedre r-værdi.

•Spørg for vinduer, der inkluderer en lav-E belægning. Denne belægning forbedrer dit hjem ved at hjælpe med at varme dit hus i vinteren og holde det køligt om sommeren.

•Være opmærksomhed til opførelsen af vinduerne udskiftning. For at forbedre dit hjem, Vælg windows med tilt-i vinger. Denne funktion tillader dig at rengøre indersiden og ydersiden af din windows let.

Dyrknings forskellige materialer til vinduet erstatning rammer til at vælge en indstilling, der vil forbedre dit hjem. Træ rammer har en tidløs, traditionelle look du måske foretrækker. Klædt træ vinduer har skønhed af træ, men er lettere at vedligeholde. Vinyl vinduesrammer kan forbedre effektiviteten ved at reducere varmetab, og metal og aluminium vinduesrammer er nogle af de mere holdbare materiale valg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com