Hvor hen til ren olie ovne

March 12

Rengøring et oliefyr er noget, der skal gøres mindst en gang årligt. Disse ovne blæse luft gennem hele huset, og en god måde at gøre din luft renere er at starte ved kilden. Olie ovne har tendens til at få meget beskidt, men en smule af regelmæssig rengøring vil gå en lang vej.

Instruktioner

•Åbn ovnen panel dør, og fjerne filer. Hvis det er et midlertidigt filter, vil det være gjort ud af fiber mesh og har den størrelse, der er skrevet på siden af filteret. Udskifte filteret. Hvis det er en permanent filter, er der en speciel kemikalie, der skal sprøjtes på det. Du bliver nødt til at tjekke producentens anvisninger for detaljerne på rengøring en permanent filter.

•Tag panelet, der dækker filter at komme til fan enheden. Afmonterer fan enhed, og træk det ud til at komme til blæser enhed for at rense den. Ren turbineblade og områder i mellem med en tandbørste. Brug en vakuum til at suge det rod og snavs bagefter. Nogle blæser motorer er forseglet og skal smøres gennem oliehavne.

•Lubricate motoren. Nogle motorer er permanent forseglet og behøver ikke at være olieret. Hvis motoren har dækket oliehavne, bruge flere dråber 10-vægt ikke-vaskemiddel motor olie i hver havn. Smøre blæseren skaft, hvis det har porte også. Hvis der er fedt kopper i stedet for havne, fjerne caps til kopper, og fyld skålene med forsynet med smøremiddel.

Tips & advarsler

  • Være meget forsigtig beskæftiger sig med noget elektrisk. Hvis du ikke er sikker på, hvad du laver, søge hjælp fra en professionel. Sørg for fan enhed er unplugged, mens du rense den.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com